Здравейте колеги. Да почвам става въпрос за JR мотора след почистване на гаража на един приятел открихме К24ка. Сложих я стана тръгна на 1.2 и всичко е 6.Спука се главата . Намерих глава за Поло 1.9 SDI мисля че е 64 кс. 1998 все още не купена. Та да питам дали пасват или трябва да се преправя нещо по главата.
Последна промяна от golf 2 speed на Вто 01 сеп 2015 2:48, променено общо 2 пъти.
Ако е от SDI няма да стане защото там е с директно впръскване, а SB е с предкамерно. Т.е. трябва ти от двигател с код AEF, AEY, 1Y или AAZ. Mай се затапваше една от магистралите..., нека и други кажат.
Мерси за инфото колеги. Колега lydas А дюзите от все още лиса JR или вече са сменени. Защото никъде в темата не пише или поне аз не прочетох да са сменени. Ако пише се извинявам не съм го прочел .
И нека малко да посъживя темата,че доста прахоляк събра в момента визията на колата доста се промени вече е с нови джанти 16' 8ж железарки.. Монтиран е и нов голям челен кулер поради това че малкия неиздържа и издишаше на налягане от рода на 1.7 а и не охлаждаше добре въздуха.Тези дни се очаква смяна на съединител защото взе да боксува доста,при това само на около 20 000 км, но явно магаретата му идват вече в повечко и затова съм се насочил към коване на керамика.
Прикачени файлове
ето една снимчица на връщане от узана
ето и една по позьорска,но още без кант на бронята
Ами колеги събота ще идвам и вече ще съм там,колата ще остане тук защото и предстои коване на керамика и ще я взема другата седмица във Варна ,ако всичко е точно гледам ,че колегата респект май е студент в ТУ с ТТТ и аз също поради тази причина вече ще съм във Варна и ще се радвам да се запознаем :)
Тази събота колата остава в Бургас ще и се кове керамика защото нормалния съединител не издържа ще сме с двойката на колегата pavel_stoilov ,а моята кола се надявам другия петък да се върна да я взема към Варна..И със сигурност ще видим как ще го измислим да се запознаем и да видим как вървят печките :)