Bobby_ написа: това с дизеловите скорости е доста интересно но хаиде да намериме кутия с код APW или AWY ....... mission imposible Доста морги съм обиколил и .........
Bobby_ написа: това с дизеловите скорости е доста интересно но хаиде да намериме кутия с код APW или AWY ....... mission imposible Доста морги съм обиколил и .........
ами там от кадето аз си зех моята APW имаше още една... тва в една морга в обеля ако се интересуваш ще ти обясня каде е
аз даже не исках да зимам такава щото ми се видя дълга ама викам айде ебал съм го няма да обикалям като луд тя па била дефицит явно
Ех леле........................... кьде кьде. Маи ще пушат гумите кьм Обеля
ако сложиш тази кутия слагам малката шаиба на Г.и те Хващам веднага.Вече я метнах
епа на ломско като идваш от надежда нали от ляво има едни автокъщи там има и морга и имаше 2 APW аз зех едата другата беше без пръчка за съиденителя ама в последствие си сложих мойта пръчка та ако я земете ще ви дам пръчка тав да ви е пробема
Аз съм с Г3 1.8 ГТ и си смених скоростната кутия с такава от широко с шпер.Та идеята ми е ,че колата сега си върви по-добре от преди ,което ме наважда на мисълта , че небяха хубави скоростите тези APW.