Grisha написа:K_Power написа:Grisha написа:K_Power написа:oHua написа:scirocco gt написа:oHua написа:POLO_SPORT написа:Ако си на мнение, че КР върви повече от Г60, няма смисъл от коментар...
Аз мисля,че КР върви повече от корадо или пасат с ПГ мотор.По тежки са.Ако е голф Г60 не знам,не съм се дърпал с такъв.
Спри да го мислиш
Не мога.
П.П.Ако тоя пич се навие пак да се пуснем,ще сложа някой да снима,и ще ти пратя клипчето.Компресорен сектант.![]()
![]()
![]()
... 1400 кубика 170 коня ... 7,2 литра разход .... супер ... факт!!! От европейските прозиводители не отстъпва нито на БМВ, нито на Мерцедес, нито на Пежо-Ситроен групата!
А случайно да си чувал за делта S4? Тази система с турбината и компресора те я измислят през началото на 80те,1.8 мотор с компресор за ниските и турбо за високите,16 клапанов-550коня,старта до 100 и е 2.5 секунди и то не на асфалтМисля,че повече е излишно да говоря
Aхa, Гришка с готината ....![]()
Виж сега бате, чувал съм за тази Ланчия, от около 7-8 години се интересувам от рали-спорт и последните три години съм тясно свързан с него, както и с един рали отбор! Много добре знам каква е тази Ланчия! Ама що не кажеш колко бройки има от тази Ланчия и колко такива Голф 5-ци?! Защо ли, щото няма и 200 бройки, които да са улични, другите са били за група Б! И използването на механичен компресор и турбокомпресор там е било поради простата причина защото са изкали да избегнат турбо-паузата, която е била доста голям проблем тогава заради вида и материалите на турбокомпресорите! А тук при този Голф се използва за икономия на гориво!!! Да ми дадеш факт с някое Фиат Путко с такива характеристики!?
Айде със здраве, темата по-добре да се приключи, секта на ФВ и секта на Фиат ... нищо няма да излезне от този спор, то хубаво, че не беше сектата на Опел
Чекай баце,исках само да светна някои,кой я е измислил тая технология,защо да ти давам пример с пунто,като не е в "голфовия" класВ голфовия клас примерно е ланча делта интеграле 16В,тогава какво става с голфарата? А това за икономична бегачка...
Икономия и бегачка са две понятия,които седят много далече едно от друго бате
Аве, ти четеш ли или само преглеждаш отгоре-отгоре! Интеграле 16В е от преди обмяната на парите, аз ти говоря за Голф 5, а новото путко е почти класа на Голф 5, а за Фиат Тъпо никой нищо не споменава в момента!