Снимки - не правете това у дома

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот paco » Пет 17 авг 2007 8:58

Аве какво ви стана ве хора :shock с алуминиев картер няма да карам за нищо на света :!: С тея пътища е просто невъзможно....само като се сетя преди няколко години как посрещнах с картер едно паве високо 15-20см на прохода Петрохан направо ми се :horror: Ако тогава бях с алу. картер направо щеше да се пръсне но за голямо щастие тенекето пое доста добре удара и освен по него и цеткатъа на мас.помпа други щети нямах. Е да маслото се ливна как си требе по асфалта и после 30мин. съм насипвал талаш (бяха рязани дърва до пътя)да не се пребие някой след мен.
Предпочитам да си взема нов картер от тенеке и да го доработя а за охлаждането на маслото разчитам само на маслен радиатор с термостат.

РАСО

п.п. Тоя картер на шрик е много фешън ама хич неща и да чуя за него.

Потребителски аватар
vw_edition
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_edition » Пет 17 авг 2007 10:21

paco написа:Аве какво ви стана ве хора :shock с алуминиев картер няма да карам за нищо на света :!: С тея пътища е просто невъзможно....само като се сетя преди няколко години как посрещнах с картер едно паве високо 15-20см на прохода Петрохан направо ми се :horror: Ако тогава бях с алу. картер направо щеше да се пръсне но за голямо щастие тенекето пое доста добре удара и освен по него и цеткатъа на мас.помпа други щети нямах. Е да маслото се ливна как си требе по асфалта и после 30мин. съм насипвал талаш (бяха рязани дърва до пътя)да не се пребие някой след мен.
Предпочитам да си взема нов картер от тенеке и да го доработя а за охлаждането на маслото разчитам само на маслен радиатор с термостат.

РАСО

абсолютно съм съгласен с теб колега не е за нашите пътища но е нещо поне за мен задължително за едно по спортно каране на писта или извън нея стига обаче усмовията да го позволяват , и аз съм цепил 2 пъти картер и то никак не малко и си представям наистина за какво би ставало въпрос с алуминиев , но все пак , пак се замислям дали да не отделя средства за такъв картер :roll:

Потребителски аватар
Sachko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Sachko » Съб 18 авг 2007 15:01

По4нахте да издребнявате според мене .... ся по тая по горната логика си4ки които карат Г3 2.0 16В АБФ(примерно) да земат да си сменат картерите с тенекиени ли ....
Ти не си ли гледаш в пътя и не си ли пазиш колата ако искаш и 4угунен картер сложи ... кат го натресеш пак ще изте4е маслото :lol:
Аз си казах мнението ... ако имам ИЗЛИШНИ 200 евра го зимам с 300 тоз Шриковия :lol: Кат нямам както е в слу4ея ще си праа с телоподаващото и ше си мисля 4е съм модерен .....

П.С. А недаи си боже тоз правения с Високите прегради за маслото да го треснеш и некоя преграда да се пока4и нагоре от удара и да задере в някоя противотежест на вала .... тогава ше е интересну :oops:
Ся некои да не си каже 4е се заяждам ... макар 4е оби4ам ... просто си говорим в слу4ея :wink:

Потребителски аватар
vw_edition
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: !

Мнениеот vw_edition » Съб 18 авг 2007 17:26

Sachko написа:По4нахте да издребнявате според мене .... ся по тая по горната логика си4ки които карат Г3 2.0 16В АБФ(примерно) да земат да си сменат картерите с тенекиени ли ....
Ти не си ли гледаш в пътя и не си ли пазиш колата ако искаш и 4угунен картер сложи ... кат го натресеш пак ще изте4е маслото :lol:
Аз си казах мнението ... ако имам ИЗЛИШНИ 200 евра го зимам с 300 тоз Шриковия :lol: Кат нямам както е в слу4ея ще си праа с телоподаващото и ше си мисля 4е съм модерен .....

П.С. А недаи си боже тоз правения с Високите прегради за маслото да го треснеш и некоя преграда да се пока4и нагоре от удара и да задере в някоя противотежест на вала .... тогава ше е интересну :oops:
Ся некои да не си каже 4е се заяждам ... макар 4е оби4ам ... просто си говорим в слу4ея :wink:

напълно те подкрепям колега :wink:

Cordoba16vt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cordoba16vt » Вто 21 авг 2007 14:59

тази тема ме изнервя

ако сте чупили - показвайте ама ако не е ваше......:(

Потребителски аватар
negodnika
Автомобил: Golf MK II GTI+GL
Двигател: PB+EZ
Контакти:

Мнениеот negodnika » Сря 31 окт 2007 17:47

:?
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 31 окт 2007 19:35

Изображение
Изображение

malcho_golfa
Автомобил:
Двигател:

Re: Снимки - МОЛЯ НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА СИ

Мнениеот malcho_golfa » Чет 08 окт 2009 9:12

Аз пак имах едно голфче 1.6 д бях му на направил картера на планини и долени и пак нищо му нямаше :D Да уточня небеше алуминиев.

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re:

Мнениеот snickers_ » Чет 08 окт 2009 13:17

paco написа:Аве какво ви стана ве хора :shock с алуминиев картер няма да карам за нищо на света :!: С тея пътища е просто невъзможно....само като се сетя преди няколко години как посрещнах с картер едно паве високо 15-20см на прохода Петрохан направо ми се :horror: Ако тогава бях с алу. картер направо щеше да се пръсне но за голямо щастие тенекето пое доста добре удара и освен по него и цеткатъа на мас.помпа други щети нямах. Е да маслото се ливна как си требе по асфалта и после 30мин. съм насипвал талаш (бяха рязани дърва до пътя)да не се пребие някой след мен.

РАСО

понеже вземах 1 голф с некав такав спортен картер следващото което ще направя е да си купа за другия такъв,покрай рлаи софия от задръстванията така се бех вживел че правих крос рали между обектите докато с 80 не уцелих някакво зверско хълмче ма зверско значи,така да удари картера че да си помислиш че са ти паднали биелите оти ти изгаснал двигатела,а то така е ударило че картера беше дигнал двигателя и двигателя беше изкривил предния капак, беха изпаднали всички съедининия от филтъра до дросел акакто и дистрибуторната капачка слизам легам картера не тече,а само малка част от 2 оребрения се посчупили...

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот leonardo_vd » Нед 11 окт 2009 21:49

snickers_ написа:

РАСО

понеже вземах 1 голф с некав такав спортен картер следващото което ще направя е да си купа за другия такъв,покрай рлаи софия от задръстванията така се бех вживел че правих крос рали между обектите докато с 80 не уцелих някакво зверско хълмче ма зверско значи,така да удари картера че да си помислиш че са ти паднали биелите оти ти изгаснал двигатела,а то така е ударило че картера беше дигнал двигателя и двигателя беше изкривил предния капак, беха изпаднали всички съедининия от филтъра до дросел акакто и дистрибуторната капачка слизам легам картера не тече,а само малка част от 2 оребрения се посчупили...

БАте това мнение ме уби. heavy metal zork Направо си лягам с усмивка.

Потребителски аватар
dsg1980
Автомобил:
Двигател:

Re: Снимки - не правете това у дома

Мнениеот dsg1980 » Пон 12 окт 2009 18:58

Изображение

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 28 окт 2009 18:17

Изображение

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Сря 28 окт 2009 18:22

малии изродии направо като ги видя :horror:

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Сря 28 окт 2009 23:04

е и от мене нещо по-скромно.последната придобивка на работното ми място или..-вала на началника(бмв м51)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Вто 03 ное 2009 0:34

да допълним ценната тема с материал от колегата :idea: :mrgreen:

tzengkias написа:малко снимки на буталата ми след правенето на колата в tn motorsport

TN MOTORSPORT разбирачи!!!

Изображение

Изображение

Изображение

Върни се в “Силов тунинг”