Търся GTI за дръпка
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Masserati написа:Vizor написа:Masserati написа:Значи живи и здрави неделя към 2 - 2.30 ще се видиме с някои от вас
мойта ако е готова .. идвам и азне че ще се пускам.. да се раздвижа
Може да напраиме една дръпка
КР POWAA VS Компресор POWAA
Че праиме хиляди хора да изтръпнат![]()
![]()
![]()
нямам шанс за жалост.. пък и до колкото вече имам опит.. май по добре да карам бмв

П.П. помниш ли като ти се смеех за марангони зетата на задните .. е .. при мене беше същото ..
а и аз нямам гуми за гонки така че ще гледам отстрани

- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе незнам дали е по темата , ама според мен всичко е накнтар,
състояние на колата, доработки, шофиор , гориво , опит, гуми и т.н.
Ето примерно какво прави печка срещу астричка (от бързите) същото е и с АБФ ама нема клипче. Печката е АФН с чип и до скоро беше на човек от форума.
Факт е обаче че КР, ПГ, АБФ, АГУ са си все много добри мотори и който и да се вземе грешка няма да има.
http://vbox7.com/play:932717ea
Поздрави
състояние на колата, доработки, шофиор , гориво , опит, гуми и т.н.
Ето примерно какво прави печка срещу астричка (от бързите) същото е и с АБФ ама нема клипче. Печката е АФН с чип и до скоро беше на човек от форума.
Факт е обаче че КР, ПГ, АБФ, АГУ са си все много добри мотори и който и да се вземе грешка няма да има.
http://vbox7.com/play:932717ea
Поздрави
Re: Търся GTI за дръпка
Jaw написа:Искам да се дръпна с Голф 3,4 GTI може и чипосан с валове и др.
п.п. Ако може заводски да е 150 к.с.
Аз съм с ауди А3 1.8Т-150 к.с.
Мноо кофти,че си ми далече.
- Kicker fan
- Автомобил:
- Двигател:
:)
много искам да го видя тоя сериен абф който ще дръпне серийно ц20хв
Последна промяна от Kicker fan на Пет 15 фев 2008 19:29, променено общо 1 път.
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :)
Пич хайде кажи каде прочете че сериен АБФ ще бие C20XE и се пише ХЕ а не ХB.Какви глупости пишеш не знам или в друга тема пишеш и си се объркал.А сега по темата не издържах вече и аз да драсна нещо.Докога някой ще си прави подобрения по колата и ще се перчи пред стоковите коли не знам.Еми колегата с аудито да е стоково и да скача на коли 150кс. да видим коя ще бие че аз не се сещам, в тоя клас който го хване ще ще го размята.Това е сигурно най бавната 150кс кола която съм карал и виждал.АБФ и КР разцепват винаги 1.8Т това си е факт,1.8Т е много хубав мотор но в стоковия си вариант не мога да се съглася че не е мъртвец и никой да не се засяга за товаKicker fan написа:много искам да го видя тоя сериен абф който ще драпне серийно ц20хв

- lazar_g2
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: KR
!
Pironski да каже как върви 1,8Т голф 4 , дето с синхрото 1z от тунела към центъра голфчето T беше от зад , 2-3 коли ! 1,8T Сток е много спрял мотор , направо ме е срам че е VW 

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
rusiq_24 написа:Пич хайде кажи каде прочете че сериен АБФ ще бие C20XE и се пише ХЕ а не ХB.Какви глупости пишеш не знам или в друга тема пишеш и си се объркал.А сега по темата не издържах вече и аз да драсна нещо.Докога някой ще си прави подобрения по колата и ще се перчи пред стоковите коли не знам.Еми колегата с аудито да е стоково и да скача на коли 150кс. да видим коя ще бие че аз не се сещам, в тоя клас който го хване ще ще го размята.Това е сигурно най бавната 150кс кола която съм карал и виждал.АБФ и КР разцепват винаги 1.8Т това си е факт,1.8Т е много хубав мотор но в стоковия си вариант не мога да се съглася че не е мъртвец и никой да не се засяга за товаKicker fan написа:много искам да го видя тоя сериен абф който ще драпне серийно ц20хв
Съгласен на 100%, но след само един чип вече АБФ и ц20хе нямат никакъв шанс. Тия дни ще приложа и видео.
- pechatara
- Автомобил:
- Двигател:
е да ама след чип се пробваи с някои ABF с хубав колектор 4в1 и и недаи си боже да има и чип и пак 1.8т ще страдаleonardo_vd написа:rusiq_24 написа:Пич хайде кажи каде прочете че сериен АБФ ще бие C20XE и се пише ХЕ а не ХB.Какви глупости пишеш не знам или в друга тема пишеш и си се объркал.А сега по темата не издържах вече и аз да драсна нещо.Докога някой ще си прави подобрения по колата и ще се перчи пред стоковите коли не знам.Еми колегата с аудито да е стоково и да скача на коли 150кс. да видим коя ще бие че аз не се сещам, в тоя клас който го хване ще ще го размята.Това е сигурно най бавната 150кс кола която съм карал и виждал.АБФ и КР разцепват винаги 1.8Т това си е факт,1.8Т е много хубав мотор но в стоковия си вариант не мога да се съглася че не е мъртвец и никой да не се засяга за товаKicker fan написа:много искам да го видя тоя сериен абф който ще драпне серийно ц20хв
Съгласен на 100%, но след само един чип вече АБФ и ц20хе нямат никакъв шанс. Тия дни ще приложа и видео.