за около 30 мин.... значи 1 или 2 ръна
толкова време е да се закачи на системите и да се стегне с коланите!!!
Помислете си и ..... аз съм за!!!!
така или иначе няма да настройвам колата а само ще видя колко коне е и ....
Желаещи за ДИНО-за сега-29.03-2008г. към 10 - 10:30 часа
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
Относно часа - как ви звучи 10 - 10:30 сутринта?
Боби, ако се чуеш с Ицо (явно се познавате) - питай го за този час дали е добре, ако нямаш възможност - драсни едно мнение тука - аз ще му звънна (да не му досаждаме и двамата за едно и също нещо
)
Боби, ако се чуеш с Ицо (явно се познавате) - питай го за този час дали е добре, ако нямаш възможност - драсни едно мнение тука - аз ще му звънна (да не му досаждаме и двамата за едно и също нещо

Последна промяна от dimitarpetrov на Пон 24 мар 2008 22:30, променено общо 2 пъти.
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги и аз се включвам към мероприятието. Часът ме устройва.
За сега съм 100% участник, освен ако не излезе нещо наистина много спешно и наложително .... но не се очертава
Bobby_ - ти ли си огранизатора в крайна сметка? Въпросчета ако имам евентуално към теб ли да се обръщам или .... ?
Това 60 лв на кола все още ми е мътно .... Ако ще е за 1 рън е меко казано пре....ехе нали ....
Мен ми трябват 2 ръна, защото съм с газов инжекцион. Искам да вида пущината колко ми спъва колата .....
За сега съм 100% участник, освен ако не излезе нещо наистина много спешно и наложително .... но не се очертава
Bobby_ - ти ли си огранизатора в крайна сметка? Въпросчета ако имам евентуално към теб ли да се обръщам или .... ?
Това 60 лв на кола все още ми е мътно .... Ако ще е за 1 рън е меко казано пре....ехе нали ....
Мен ми трябват 2 ръна, защото съм с газов инжекцион. Искам да вида пущината колко ми спъва колата .....
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bugster написа:Колеги и аз се включвам към мероприятието. Часът ме устройва.
организатор...... трудно е да се каже

въпроса е да разбера колко хора ще се събереме и да се изсипеме един или 2 дни на диното и да мериме кой с какво разполага под капака....
Относно колко ръна са .... мисля че 1 или 2 ..... нека Ицо каже в темата! За 30 мин на кола толкова макс можеш да мериш....
аз ще пусна тема ....
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bobby_ написа:bugster написа:Колеги и аз се включвам към мероприятието. Часът ме устройва.
организатор...... трудно е да се каже
въпроса е да разбера колко хора ще се събереме и да се изсипеме един или 2 дни на диното и да мериме кой с какво разполага под капака....
Относно колко ръна са .... мисля че 1 или 2 ..... нека Ицо каже в темата! За 30 мин на кола толкова макс можеш да мериш....
аз ще пусна тема ....
Три, читири ръна, в зависимост от това дали ще има експерименти от рода с чип, без чип и т.н. ............