Мажду другото си търся реле 79 и 179, че това което имам се оказа ръждясало и за нищо не става. След малко снимки на 16-ките с големите спирачки.
Ето и разликата между старото и новото серво.
niki7878 написа:Не знам как го гледаш шенкела но разликата не е в това колко е изнесен навън, или поне това не е определящо за сходимоста и наклоните на колелата. При единичковия шенкел рамото на което се закрепва накрайника на кормилната рейка е хоризонтален а на двойката е под наклон надолу....
Gigabyte написа:Перфектно става колатаЩе потърся за тия релета утре ,може да имам някое
С мокета кво стана
![]()
btw закакво я остави тая червена черта ,мен лично не ме кефи
wmalevski написа:Колата е страшна!Колега да не си се отказал от 4х4, че гледам заглавието е променено?
djonni_1989 написа:ходи ли на стед и каква показа след преминаването на 280мм
doc_j написа:Надявам се, че след това ще пуснеш синтезирана тема в раздел "Проекти"![]()
С нетърпение очаквам снимки от въпросното "шоу", без значение каво е то.
Обаче след моя негативен пост за рат-капака не каза какво е твоето виждане. Не искам да те упреквам или убеждавам какво трябва да направиш, просто ми е интересно твоето мнение по този въпрос. Все пак "разни хора - разни идеали", всеки е уникален в дадено отношение и сам решава какво да се случва с колата му.
alpine написа:Да не я водиш по германско на изложение нещо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта