Powerflex VS Полиуретан бг
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Powerflex VS Полиуретан бг
Еми супер, винаги се радвам, когато някой обръща повече внимание на качеството! Айде идвайте в София, тогава, докога да ви чакам? 

-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
От къде мога да си купя тези тампони и колко горе долу излиза целия комплект за голф 4?
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Към колегите по-горе, мога да кажа, че не е задължително да си от Стара Загора. Доколкото знам може да си поръчате комплекта и да го монтирате където ви душа иска. Пък и всеки от нас ходи на море лятото нищо не пречи да прекарате 4 часа в Стара Загора да ви сменят тампончетата...Навъртях 5 хил. км с тези тампони и съм доволен. Около коледните празници ще намина през сервиза да направим профилактичен преглед, както се бяхме уговорили с момчетата и тогава ще кажа какво е дереджето 
Надявам се скоро да има още някой друг тампон от полиуретан за голф 4, който не съм сменил

Надявам се скоро да има още някой друг тампон от полиуретан за голф 4, който не съм сменил

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
stenly_m написа:Към колегите по-горе, мога да кажа, че не е задължително да си от Стара Загора. Доколкото знам може да си поръчате комплекта и да го монтирате където ви душа иска. Пък и всеки от нас ходи на море лятото нищо не пречи да прекарате 4 часа в Стара Загора да ви сменят тампончетата...Навъртях 5 хил. км с тези тампони и съм доволен. Около коледните празници ще намина през сервиза да направим профилактичен преглед, както се бяхме уговорили с момчетата и тогава ще кажа какво е дереджето
Е е и коледните празници дойдоха, че даже и минаха, а колегата ходил ли е за профилактична смаска ? И как са тампоните към днешна дата??? И в цяла тема не видях никъде да се предлага и за макферсоните полиуретани.
П.П Като гледам темата е позабравена !
- sodata1
- Автомобил: BMW
- Двигател: 330XD
Имам един въпрос колеги.След като обикновенните тампони за нашите автомобили са гумени и доста по меки от полиуретановите,няма ли опасност когато си с полиуретанови и съответно са доста твърди да стане някоя авария по купето на самия автомобил,например да се скъса нещо след като леко и небрежно навлезеш в дълбините на някоя дупка?Нали за това нормалните тампони са по меки за да обират малко или много удара!
- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
sodata1 написа:Имам един въпрос колеги.След като обикновенните тампони за нашите автомобили са гумени и доста по меки от полиуретановите,няма ли опасност когато си с полиуретанови и съответно са доста твърди да стане някоя авария по купето на самия автомобил,например да се скъса нещо след като леко и небрежно навлезеш в дълбините на някоя дупка?Нали за това нормалните тампони са по меки за да обират малко или много удара!
А след като е скъсан "нормалния" тампон няма ли по силни удари по купето които биха могли да причинят много по големи щети отколкото да ако си с здрав полиуретанов които си поема удара малко или много
А бе пичове какви скъсани тампони!? Ако скъсаш тампон не знам какво трябва да се е случило.... не ми и трябва да знам 

- ФЕРАРИСТ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sodata1 написа:Имам един въпрос колеги.След като обикновенните тампони за нашите автомобили са гумени и доста по меки от полиуретановите,няма ли опасност когато си с полиуретанови и съответно са доста твърди да стане някоя авария по купето на самия автомобил,например да се скъса нещо след като леко и небрежно навлезеш в дълбините на някоя дупка?Нали за това нормалните тампони са по меки за да обират малко или много удара!
По принцип връзките в окачването са направени така че в началото на системата да са най - здрави, колкото по се стига навън толкова по "меки" и, или гъвкави стават те......защото все пак освен за здравина, те са направени и за комфорт......
Ако се скъса тампон, няма как да се скъса и моста, щото реално той е по - структурно здрав от носача......макар че с колите и пътищата който обитаваме, не бих се учудил всичко да е възможно.....
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
@Sashko_Trg - За много години!
Както обещах на 5-ти Януари минах през сервиза в Стара Загора. След 10-12000 км. по българските пътища ситуацията с тампоните е повече от добра - всичко е перфектно. Нужда от смазване все още няма, защото не скърцат тампоните. Николай, като специалист, може да обясни в подробности нещата, но за мен бяха перфектни - всичко стегнато и нищо не тропа.
Допълнително мога да кажа, че в момента момчетата работят по направата на тампони за макферсона и очаквам с нетърпение да ги пуснат, за да си сложа от тях.
За тези, които още се чудят, бих им казал да си слагат. Цената и обслужването са перфектни.
Поздрави,
С. Димов
Както обещах на 5-ти Януари минах през сервиза в Стара Загора. След 10-12000 км. по българските пътища ситуацията с тампоните е повече от добра - всичко е перфектно. Нужда от смазване все още няма, защото не скърцат тампоните. Николай, като специалист, може да обясни в подробности нещата, но за мен бяха перфектни - всичко стегнато и нищо не тропа.
Допълнително мога да кажа, че в момента момчетата работят по направата на тампони за макферсона и очаквам с нетърпение да ги пуснат, за да си сложа от тях.
За тези, които още се чудят, бих им казал да си слагат. Цената и обслужването са перфектни.
Поздрави,
С. Димов
Малко старичка тема, но нищо ще пиша тук
Как стои въпросът с Golf 5 ???

Последна промяна от resousers на Нед 29 апр 2012 22:45, променено общо 1 път.
- ФЕРАРИСТ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
resousers написа:Малко старичка тема, но нищо ще пиша тукКак стои въпросът с Golf 5 ???
http://polyurethan.me/vw5.htm
Двата тампона на предните носачи.......
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Направите ли тампони за заден мост за Пасат Б3 /голф 2/3 цена няма да имате ...
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stenly написа:Направите ли тампони за заден мост за Пасат Б3 /голф 2/3 цена няма да имате ...
всички това чакаме

- maniaka
- Автомобил:
- Двигател:
И аз с нетърпение чакам тампони за задния мост