Powerflex VS Полиуретан бг

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
inanotherlife
Автомобил:
Двигател:

Re: Powerflex VS Полиуретан бг

Мнениеот inanotherlife » Вто 15 ное 2011 18:55

Еми супер, винаги се радвам, когато някой обръща повече внимание на качеството! Айде идвайте в София, тогава, докога да ви чакам? :roll:

VALENTINO87
Автомобил: Passat b7
Двигател: CFGB

Мнениеот VALENTINO87 » Вто 15 ное 2011 19:06

От къде мога да си купя тези тампони и колко горе долу излиза целия комплект за голф 4?

Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Мнениеот stenly_m » Сря 23 ное 2011 12:01

Към колегите по-горе, мога да кажа, че не е задължително да си от Стара Загора. Доколкото знам може да си поръчате комплекта и да го монтирате където ви душа иска. Пък и всеки от нас ходи на море лятото нищо не пречи да прекарате 4 часа в Стара Загора да ви сменят тампончетата...Навъртях 5 хил. км с тези тампони и съм доволен. Около коледните празници ще намина през сервиза да направим профилактичен преглед, както се бяхме уговорили с момчетата и тогава ще кажа какво е дереджето :)

Надявам се скоро да има още някой друг тампон от полиуретан за голф 4, който не съм сменил :)

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Вто 27 дек 2011 19:47

stenly_m написа:Към колегите по-горе, мога да кажа, че не е задължително да си от Стара Загора. Доколкото знам може да си поръчате комплекта и да го монтирате където ви душа иска. Пък и всеки от нас ходи на море лятото нищо не пречи да прекарате 4 часа в Стара Загора да ви сменят тампончетата...Навъртях 5 хил. км с тези тампони и съм доволен. Около коледните празници ще намина през сервиза да направим профилактичен преглед, както се бяхме уговорили с момчетата и тогава ще кажа какво е дереджето :)

Надявам се скоро да има още някой друг тампон от полиуретан за голф 4, който не съм сменил :)

Е е и коледните празници дойдоха, че даже и минаха, а колегата ходил ли е за профилактична смаска ? И как са тампоните към днешна дата??? И в цяла тема не видях никъде да се предлага и за макферсоните полиуретани.

П.П Като гледам темата е позабравена !

Потребителски аватар
sodata1
Автомобил: BMW
Двигател: 330XD

Мнениеот sodata1 » Вто 27 дек 2011 20:12

Имам един въпрос колеги.След като обикновенните тампони за нашите автомобили са гумени и доста по меки от полиуретановите,няма ли опасност когато си с полиуретанови и съответно са доста твърди да стане някоя авария по купето на самия автомобил,например да се скъса нещо след като леко и небрежно навлезеш в дълбините на някоя дупка?Нали за това нормалните тампони са по меки за да обират малко или много удара!

Потребителски аватар
Adrian-AAA
Автомобил: Golf 2 and 3
Двигател: AAA and AFN

Мнениеот Adrian-AAA » Вто 27 дек 2011 20:45

sodata1 написа:Имам един въпрос колеги.След като обикновенните тампони за нашите автомобили са гумени и доста по меки от полиуретановите,няма ли опасност когато си с полиуретанови и съответно са доста твърди да стане някоя авария по купето на самия автомобил,например да се скъса нещо след като леко и небрежно навлезеш в дълбините на някоя дупка?Нали за това нормалните тампони са по меки за да обират малко или много удара!

А след като е скъсан "нормалния" тампон няма ли по силни удари по купето които биха могли да причинят много по големи щети отколкото да ако си с здрав полиуретанов които си поема удара малко или много

Потребителски аватар
Garchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Garchev » Вто 27 дек 2011 21:05

А бе пичове какви скъсани тампони!? Ако скъсаш тампон не знам какво трябва да се е случило.... не ми и трябва да знам :bishop

Потребителски аватар
ФЕРАРИСТ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ФЕРАРИСТ » Вто 27 дек 2011 22:31

sodata1 написа:Имам един въпрос колеги.След като обикновенните тампони за нашите автомобили са гумени и доста по меки от полиуретановите,няма ли опасност когато си с полиуретанови и съответно са доста твърди да стане някоя авария по купето на самия автомобил,например да се скъса нещо след като леко и небрежно навлезеш в дълбините на някоя дупка?Нали за това нормалните тампони са по меки за да обират малко или много удара!

По принцип връзките в окачването са направени така че в началото на системата да са най - здрави, колкото по се стига навън толкова по "меки" и, или гъвкави стават те......защото все пак освен за здравина, те са направени и за комфорт......
Ако се скъса тампон, няма как да се скъса и моста, щото реално той е по - структурно здрав от носача......макар че с колите и пътищата който обитаваме, не бих се учудил всичко да е възможно.....

Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Мнениеот stenly_m » Съб 07 яну 2012 16:44

@Sashko_Trg - За много години!

Както обещах на 5-ти Януари минах през сервиза в Стара Загора. След 10-12000 км. по българските пътища ситуацията с тампоните е повече от добра - всичко е перфектно. Нужда от смазване все още няма, защото не скърцат тампоните. Николай, като специалист, може да обясни в подробности нещата, но за мен бяха перфектни - всичко стегнато и нищо не тропа.

Допълнително мога да кажа, че в момента момчетата работят по направата на тампони за макферсона и очаквам с нетърпение да ги пуснат, за да си сложа от тях.

За тези, които още се чудят, бих им казал да си слагат. Цената и обслужването са перфектни.

Поздрави,
С. Димов

Потребителски аватар
resousers
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот resousers » Съб 10 мар 2012 22:25

Малко старичка тема, но нищо ще пиша тук :roll: Как стои въпросът с Golf 5 ???

Последна промяна от resousers на Нед 29 апр 2012 22:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ФЕРАРИСТ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ФЕРАРИСТ » Пон 12 мар 2012 20:20

resousers написа:Малко старичка тема, но нищо ще пиша тук :roll: Как стои въпросът с Golf 5 ???

http://polyurethan.me/vw5.htm
Двата тампона на предните носачи.......

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Вто 13 мар 2012 23:01

Направите ли тампони за заден мост за Пасат Б3 /голф 2/3 цена няма да имате ...

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 14 мар 2012 7:27

Stenly написа:Направите ли тампони за заден мост за Пасат Б3 /голф 2/3 цена няма да имате ...

всички това чакаме :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Garchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Garchev » Сря 14 мар 2012 12:18

+1
п.с. явно май наистина ще са вървежни mhihi

Потребителски аватар
maniaka
Автомобил: