ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ.....

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе

Има ли смисъл....

ДА харесва ми идеята
139
62%
НЕ не мисля че ще има смисъл
84
38%

Общо гласове: 223
Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Вто 12 юни 2007 14:58

bobo7 написа:
Madj0 написа:А и има доста места дет да си мерят пишките не е задължително на улицата

аз мойта си я мера с линика пред оглегалото.

а аз мойта с дърводелски метър

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Вто 12 юни 2007 14:59

Има ли смисъл....
ДА харесва ми идеята
52% [ 34 ]
НЕ не мисля че ще има смисъл
47% [ 31 ]

Общо гласове : 65

ах как модерираха анкетата
:063:

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 12 юни 2007 15:00

Велкооооо ( Kingping ) искам само да питам, кво е РАЗЧИПОТИЛ вътре? Ти кво изобщо имаш в колата?:) 2 седалки и ролбарче нали?:)
В това отношение сте равностойни, сега за сликовете е друга бира.... :D
пп. И аз много бих искал да видя реванша :wink:

Потребителски аватар
joro_g400
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joro_g400 » Вто 12 юни 2007 15:06

С този :077: слик който е на 5години ли се оплаши бе.А и друго тази бяла избушена палатка е близо тон без карантия и двамата сте децко лято бьрзи коли

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Вто 12 юни 2007 15:16

Tishku написа:Велкооооо ( Kingping ) искам само да питам, кво е РАЗЧИПОТИЛ вътре? Ти кво изобщо имаш в колата?:) 2 седалки и ролбарче нали?:)
В това отношение сте равностойни, сега за сликовете е друга бира.... :D
пп. И аз много бих искал да видя реванша :wink:

Аз к'во имам вътре ли??? Ти верно ли ми зададе тоя въпрос?? :shock Значи само ролбара ми тежи 25 кг (повече от задна седалка), имам бастуба 12" + 2х12" баса в талашитената плоча, която тежи около 10кг + алиминиева плоча върху нея 5кг, резервна гума и всичко, дето си го има в една обикновенна кола (инструменти, триъгълници и т.н.) :!: :idea: Можеш ли сам да сметнеш, че единственото нещо, което реално е по-леко от оригиналното са ми предните две седалки???? :?: Колата ми БЕЗ мен в нея и с 5 литра бензин тежи ТОЧНО 899 кг при последното мерене :idea: От заводски 907 кг не мисля, че разликата е толкова голяма!!! :wink: :wink:

А той к'во свали ли??? Ти май не присъства или се направи, че не присъства?? Да забеляза седалки освен неговата? Да забеляза резервни гуми и т.н.??? :D :D Да забеляза сликове??? Айде спри да се включваш в спор в който нямаш нищо общо, моля те!!! :wink: :wink:

joro_g400 написа:С този :077: слик който е на 5години ли се оплаши бе.А и друго тази бяла избушена палатка е близо тон без карантия и двамата сте децко лято бьрзи коли

Слика може да е и на 15 години, но е СЛИК и когато загрее държи със сигурност много повече, отколкото мойта обикновенна гума, която като загрее сам се сещаш к'во става с нея :idea: :idea:

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Вто 12 юни 2007 15:45

Спрете с коментарите - кое, как, къде и защо. Темата си има заглавие и трябва да се спазва.

Искам да попитам нещо - каквото каже Вили98 това ли става тук?

Нали уж съвети, събрания и какво ли още не. Тук не говорим за улични състезания създаващи опасност за някого, а за място за комуникация между потребителите на обезопасено трасе, без трафик предназначено за състезания.

Не виждам какво толкова имат против този подраздел. Според мен Street Racing не е подходящо заглавие,защото това няма да е street - на улицата , а на писта. "Предизвиквам те" е добро според мен!

Интересни са ми аргументите на тези хора които са гласували против.
Също така аргументите на всички от които зависи да има такъв подраздел.

Разберете , за да бъде този форум хубав и да ти кеф да четеш - трябва да има по нещо за всеки!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 12 юни 2007 15:51

FreeSoul написа: Искам да попитам нещо - каквото каже Вили98 това ли става тук?

Не...решенията се взимат след гласуване от тези около 15 човека, които администрират и модерират форума, за всяко важно нещо си има анкета и гласуване /поне се надявам да е така де/
а вижте кво стана тука, вече се изпокараха...

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Вто 12 юни 2007 15:53

Никой не се кара с никой. Просто спорят в търсене на истината.

Значи остават още 14(админ и модс) да си кажат мнението. Ама не само едно НЕ ами да кажат и защо.

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Вто 12 юни 2007 15:57

wili98 написа:още от темата почват простотиите.

Които съвсем умишлено се пишат от определени хора - за това трябва да има отделен раздел - за да се напишат правилата и откровените спамъри и недоброжелатели да се наказват на секундата....

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 12 юни 2007 15:59

FreeSoul написа: Ама не само едно НЕ ами да кажат и защо.

Фрии, мога да ти обещая, че някои от тези 14 казват "ДА" и без да съм виждал дали има такива анкети или не.

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Вто 12 юни 2007 16:01

Според мен раздела трябва да се казва "Racing" с подраздели "Drag Racing" и "Track Racing" защото със сигурност ще има повече драгаджии :D :D :roll:

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Вто 12 юни 2007 16:04

Нека поне всички тези 15 човека от които зависи това да отделят малко време за един пост и да кажат защо НЕ искат да има такъв раздел. Това обаче да не стане тук, за да е видно и да няма шушу-мушу, това онова. Мисля че така е правилно.

Раздела може да се казва и нещо по конкретизиращо като - VW Motorsport .

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Вто 12 юни 2007 16:07

И преди е имало предложения за такъв раздел. Причината да не се приеме беше, че ще се изпокарат пишещите в него. И тая тема си е живо доказателство. В началото всичко почна в умерен и добър тон, а към края - то се вижда.. :roll:

М/у другото пистата не беше кой-знае колко технична, защото беше без шиканите. По-бърза кола = по-добро време, с тия двете дълги прави и 8 почти еднакви завоя. :roll:

Кабриото по книжка тежи 1100кг. Челното съпротивление е доста по-голямо от на 2-ката, заради мекия покрив. Велко тая писта я знае на изуст. Ето откъде идват 3сек разлика. А те са наистина много. За сравнение - моето най-добро време беше с още 3 сек отгоре, а съм с 1.6тд (около 80к.с.) :roll:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 12 юни 2007 16:07

Против съм, това е глупост и не заслужава моето внимание.Аз не разбирам и не се интересувам от това затова и вие няма да се интересувате и коментирате. :wink:

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Вто 12 юни 2007 16:13

Kozunak написа:Против съм, това е глупост и не заслужава моето внимание.Аз не разбирам и не се интересувам от това затова и вие няма да се интересувате и коментирате. :wink:

Според някои хора от "висшето ръководство mhihi mhihi

Върни се в “Силов тунинг”