Търся GTI за дръпка

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Jaw
Автомобил: Audi RS3
Двигател:

Re: :)

Мнениеот Jaw » Съб 16 фев 2008 11:29

rusiq_24 написа:
Kicker fan написа:много искам да го видя тоя сериен абф който ще драпне серийно ц20хв
Пич хайде кажи каде прочете че сериен АБФ ще бие C20XE и се пише ХЕ а не ХB.Какви глупости пишеш не знам или в друга тема пишеш и си се объркал.А сега по темата не издържах вече и аз да драсна нещо.Докога някой ще си прави подобрения по колата и ще се перчи пред стоковите коли не знам.Еми колегата с аудито да е стоково и да скача на коли 150кс. да видим коя ще бие че аз не се сещам, в тоя клас който го хване ще ще го размята.Това е сигурно най бавната 150кс кола която съм карал и виждал.АБФ и КР разцепват винаги 1.8Т това си е факт,1.8Т е много хубав мотор но в стоковия си вариант не мога да се съглася че не е мъртвец и никой да не се засяга за това :wink:

Колега писал съм, че не съм сток и търся не стокови коли.

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Съб 16 фев 2008 11:32

Са кво се получи утре ще става ли джабала пред НИМ

Потребителски аватар
Jaw
Двигател:

Мнениеот Jaw » Съб 16 фев 2008 11:42

Masserati написа:Са кво се получи утре ще става ли джабала пред НИМ

Аз ще съм там.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 16 фев 2008 12:31

към колко ?

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Re: :)

Мнениеот leonardo_vd » Съб 16 фев 2008 17:02

pechatara написа:
leonardo_vd написа:
rusiq_24 написа:
Kicker fan написа:много искам да го видя тоя сериен абф който ще драпне серийно ц20хв
Пич хайде кажи каде прочете че сериен АБФ ще бие C20XE и се пише ХЕ а не ХB.Какви глупости пишеш не знам или в друга тема пишеш и си се объркал.А сега по темата не издържах вече и аз да драсна нещо.Докога някой ще си прави подобрения по колата и ще се перчи пред стоковите коли не знам.Еми колегата с аудито да е стоково и да скача на коли 150кс. да видим коя ще бие че аз не се сещам, в тоя клас който го хване ще ще го размята.Това е сигурно най бавната 150кс кола която съм карал и виждал.АБФ и КР разцепват винаги 1.8Т това си е факт,1.8Т е много хубав мотор но в стоковия си вариант не мога да се съглася че не е мъртвец и никой да не се засяга за това :wink:

Съгласен на 100%, но след само един чип вече АБФ и ц20хе нямат никакъв шанс. Тия дни ще приложа и видео.
е да ама след чип се пробваи с някои ABF с хубав колектор 4в1 и и недаи си боже да има и чип и пак 1.8т ще страда

Без хардуерни намеси.

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Съб 16 фев 2008 21:02

Та утре в колко викате? :twisted:

Потребителски аватар
KOCMOC
Автомобил: VW PassaT B5 комби
Двигател:

Мнениеот KOCMOC » Съб 16 фев 2008 21:11

А нещо клипчета , снимки ала бала дали ще има ?!?! :roll:

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Re: !

Мнениеот Pironski » Съб 16 фев 2008 21:25

lazar_g2 написа:Pironski да каже как върви 1,8Т голф 4 , дето с синхрото 1z от тунела към центъра голфчето T беше от зад , 2-3 коли ! 1,8T Сток е много спрял мотор , направо ме е срам че е VW :oops:
Момчето май го беше страх да дава газ в тунела,а иначе утре ше има ли дръпка,че по некое време ше съм близо до бояна и може да мина да се повеселя малко? :)

Потребителски аватар
tanokaridi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tanokaridi » Съб 16 фев 2008 22:29

skotis написа:Та утре в колко викате? :twisted:

Приятелю да не си решил и ти да отидеш един път на бояна :P

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Съб 16 фев 2008 22:43

Утре ако успея да си свърша работата навреме ще мина да погледам рацерски изпълнения :drive :олелеее и ако не е -15 както предричат

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Съб 16 фев 2008 22:48

утре е 0 градуса слагам си опките на бас ..
иначе ако мога да ти помогна за ворк-а по опеля ..

ДАЙ МИ ОПЕЛИ ДА РАЗГЛАБЯМ МАМА МУ ! :lol:

Потребителски аватар
Jaw
Двигател:

Мнениеот Jaw » Нед 17 фев 2008 1:05

Golf 3 1.8 написа:Колега ,а защо не кажеш като се пуска с мене с стария ми абф който беше с генерация само ква беше разликата.Ти беше с сребърната а3 нали?Аз ще кажа 5коли.....Айде продължавайте аз ше хода за семки и се връщам ама повече няма кво да споделя..... :lol:

Колега, тогава бях взел А3-то преди 3 дни, нито знаех как да го карам най-добре нито то беше в най-доброто състояние. Ела сега да го тестваме, ако си още с този ABF или с нещо подобно.

Потребителски аватар
VR5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VR5 » Нед 17 фев 2008 10:22

Jaw написа:
Golf 3 1.8 написа:Колега ,а защо не кажеш като се пуска с мене с стария ми абф който беше с генерация само ква беше разликата.Ти беше с сребърната а3 нали?Аз ще кажа 5коли.....Айде продължавайте аз ше хода за семки и се връщам ама повече няма кво да споделя..... :lol:

Колега, тогава бях взел А3-то преди 3 дни, нито знаех как да го карам най-добре нито то беше в най-доброто състояние. Ела сега да го тестваме, ако си още с този ABF или с нещо подобно.

сега ще ти вземе не 5 а 7 коли(и то от тия дългите на градския транспорт) :wink:

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Нед 17 фев 2008 11:52

K_Power написа:Ама да не забравяме, че ЛЕТ-а е 2000 кубика, а тука сса 1781сс, 200кубика са си 200кубика, все едно да се сравнява 1,6 с 1,8 .

не схаванх много идеята на цялата тема, но това направо ми срази.
кажи ми колега, какво беше сега? 1.6 двигател да не се изправя срещу по-голяма кубатура.
еми има точно 1.6 двигатели, който такива шамари ще опънат на 1.8 и 2.0 двигатели, че няма да знаем къде се намираме. стига с тая кубатура, моля :wink:

ако 1.8Т имало чип.. ами ако искате му сложете и бууст контролер и една ГТ28-ка и тогава го пускайте с сток АБФ и ХЕ. супер сравнения правите. (не говоря за автора на темата той каза, че си търси назобени атмосферки)

1.8 компресора щял да скача на ЛЕТ, ама то не бил сток компресионен мотор, ми имало шайби и разни. а ЛЕТ-та обаче трябвало да е сток мотор сигурно. правим перформанс и ги пускаме срещу стокови. мисля няма смисъл да обяснявам ЛЕТ само с чипчета до къде се стига :roll:

друг пък се изказа .. купи си сеат и да те е яд. и то на кордобата баш :D :D :D

:019:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 17 фев 2008 12:28

за това в два съм там ..ако не друго поне ще дрифтим :)

Върни се в “Силов тунинг”