Polo 1.8 Т 20V
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Polo 1.8 Т 20V
Милене, къв е тоз охлюв, бря?
Я кажи повечко... и за уредите, които си взел... виждам, че има бууст-метър, за температурата на маслото, волт-метър, за температурата на водата, ама последния нещо не мога да видя... За налягането на маслото ли е? А джантите са "нумеро уно"
"Rollin on 17"s"

- mgm
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
doc_j написа:Милене, къв е тоз охлюв, бря?Я кажи повечко... и за уредите, които си взел... виждам, че има бууст-метър, за температурата на маслото, волт-метър, за температурата на водата, ама последния нещо не мога да видя... За налягането на маслото ли е? А джантите са "нумеро уно"
"Rollin on 17"s"
турбината е Mitsubishi TD05H 16g от Subaru WRX STi, тъкмо като за мен до 400 коня

Браво, браво, с мерак се прави тоя проект гледам! Така и трябва!
Я кажи, ще си готов ли до 21 март по твои оценки? Че ще ми е интересно кво ще даде тва зверче на 402м.?
Я кажи, ще си готов ли до 21 март по твои оценки? Че ще ми е интересно кво ще даде тва зверче на 402м.?
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С каква електроника ще караш в този сетъп?
- mgm
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
купувам капак за скорости от 1.8Т - 5 ск. ... един черен със знака на VW 

- mgm
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
малко раздижване по темата ... двигателят вече е уточнен в коша, намерих си капак на скоростите, сега търся друг маховик че уцелух точно този който не ми върши работа, трябва ми маховик от Г60, АБФ, ВР6 (но да е само от голф с 6 дупки , другия с 9-те дупки го имам
) лека полека се напредва 

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Имам го твоя маховик, ама като не ми се обажадаш нема да ти го дам.
- niki7878
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mgm написа:малко раздижване по темата ... двигателят вече е уточнен в коша, намерих си капак на скоростите, сега търся друг маховик че уцелух точно този който не ми върши работа, трябва ми маховик от Г60, АБФ, ВР6 (но да е само от голф с 6 дупки , другия с 9-те дупки го имам) лека полека се напредва
Колега, ако беше питал а не да се правиш на интресен, като апострофираш тези които очевадно знаят нещо повече от теб, сега щеше да си имаш правилният маховик и ще6е да си с някой ляв напред...
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Милене има ли развитие 

- mgm
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niki7878 написа:Колега, ако беше питал а не да се правиш на интресен, като апострофираш тези които очевадно знаят нещо повече от теб, сега щеше да си имаш правилният маховик и ще6е да си с някой ляв напред...
има маховик от ВР6 който става, така че все още мисля че съм прав

това да е проблема ... ако беше толкова лесно всеки ще се да кара 1.8 Т 300+ коня

- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
До колкото виждам, нямаш уред за смесите бедна/богата и за температура на изгорелите газове, та ти идват идеалните заместители. Джантите, които си взел са много добри, с Иво(Jeepers Creepers) така и не ги измерихме дали наистина са 6 кила, че на мен прекалено малко ми се виждат, но колкото и да са, определено си заслужават парите. Поздравления за проекта, колата изглежда доста сериозна, с тия 400 коня тук таме ще стъпва.mgm написа:doc_j написа:Милене, къв е тоз охлюв, бря?Я кажи повечко... и за уредите, които си взел... виждам, че има бууст-метър, за температурата на маслото, волт-метър, за температурата на водата, ама последния нещо не мога да видя... За налягането на маслото ли е? А джантите са "нумеро уно"
"Rollin on 17"s"
турбината е Mitsubishi TD05H 16g от Subaru WRX STi, тъкмо като за мен до 400 коняда твоа са уредите, другия е излишен (вакум) ще си купя още някое уредче ама да стигнем до там само

Passat_bs написа: Джантите, които си взел са много добри, с Иво(Jeepers Creepers) така и не ги измерихме дали наистина са 6 кила, че на мен прекалено малко ми се виждат, но колкото и да са, определено си заслужават парите. Поздравления за проекта, колата изглежда доста сериозна, с тия 400 коня тук таме ще стъпва.
Ако наистина са Team dynamics , действително са 6 или малко над 6 кг .