Айдеее почна се олелията с конкуренцията. Очаквах ви ама много време чакахте
Също трябва да се отбележи че накои тунинг фирми изпозват нещо като антиреклама за да след това да могат да кажат ''Наще чипове са супер а чуждите чипове чупят двигатели'' но това вече си е въпрос на фирмена политика. Това е от мен.
За съответните опастности не съм съгласен.
Който му се чете да чете
http://www.adac.de/Auto_Motorrad/Technik_Zubehoer/Chip_Tuning/default.asp?TL=2 Изказвания от типа имам няколко различни чипа се дължат на факта че:
1. Колегите не винаги ми доставят достатъчно ИНФО за колата си и номера на екуто !!!
Софтуера го правя аз, лично аз. Това ми е професията това съм учил.
За коли след 94та не съм и споменавал за много видове чипове.
За цената и порано имаше подобни коментари. Напълно разбирам логиката. Чудя се ако същите чипове бях обявил за 400 евро парчето дали тогава щеше да ти прилича на ИЗМАМА. (приемам го лично въпреки уточнението ти

) Похвално е че си работил с немски и австрийски фирми но едно 5-минутно ровене в GOOGLE веднага показва че никоя НОРМАЛНА тунинг фирма няма да ти даде чип за 80-150 евро. Другарю цените си почват от 200 евро.
напоследък се навъдиха (в Германия става дума) самозвани "тунери и мапери" които "модифицират" файлове на 2но и 3но по-ниски цени
Дипломата си е диплома TU-Berlin Verkehrswesen Fahrzeugtechnik.
И отново едно уточнение за ИЗМАМАТА: До сега съм се разбрал с 5 човека да им дам чипове и на никой на абсолютно никой няма да му взема парите преди да го е пробвал!!! При полежение че 2ма не са от софия!!! Пич кажи ми как ще ги измамя?
До неделя няколко чипа ще бъдат в БГ и тогава други колеги могат да споделят впечатления.
Смешното е че исках да обменяме опит в тая тема а в крайна сметка само аз си отговарях на въпросите

но изглежда колегите които се занимават отдавна с чиптунинг (уж 1999 ако не бъркам макар че тогава и компютър си нямал) си пазят добре хляба
За завършек ще кажа за 1000ден път че никой не карам на сила да пробва и на никой не съм обещал чудеса или 100% резулат. Ако не стане кой от каде е
п.п. Искрено се надявам темата да не се превърне във просташка караница защото всички знаем до какво ще доведе това. А ако някой все още го притеснява цената мога да му продам чип с намаление за 400 евро (май толкова върви чип за 1z двигател при колегите професионалисти)
Поздрави на всички и очаквам разумни коментари