ооооооо..неееее,то е много бързо...нема да се състезавам с негоTyan написа:хайде че вентото отдавна чака достоен противник

r_tuning написа:ооооооо..неееее,то е много бързо...нема да се състезавам с негоTyan написа:хайде че вентото отдавна чака достоен противник:):)
малко 6те се преработят разбирасеK_Power написа:r_tuning написа:ооооооо..неееее,то е много бързо...нема да се състезавам с негоTyan написа:хайде че вентото отдавна чака достоен противник:):)
Сглабяй по-бързо, докато не съм разглобил моя и не съм махнал маторя! Да виииш как шта издухам с 1.6 ПН на газ!![]()
![]()
Ся заварки и тромпетите тея ли ше остават не разбрах или ше се изработват други?
халяхуллли зглоби ли кавазакито да ходиме у сливен да го тестваме,да видиме за зуко место дали дават наградаr_tuning написа:малко 6те се преработят разбирасеK_Power написа:r_tuning написа:ооооооо..неееее,то е много бързо...нема да се състезавам с негоTyan написа:хайде че вентото отдавна чака достоен противник:):)
Сглабяй по-бързо, докато не съм разглобил моя и не съм махнал маторя! Да виииш как шта издухам с 1.6 ПН на газ!![]()
![]()
Ся заварки и тромпетите тея ли ше остават не разбрах или ше се изработват други?....6те са по къси и право напред за да шмъркат спокойно
:)
r_tuning написа:някаде около 860кг трябва да е.....ролбара е около 60-70кгrudolf написа:ехааа:)
предполагаемо тегло на финала?? клетката колко дойде?
мен и с 8в-то ми се струваше че върви
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта