niikoo_1 написа:negodnika написа:Да напиша и аз впечатления, правихме летящи стартове от 2ра с бившото G60 то на Паскал, което сега е на doctora_gti и моя KR, двете коли върват кантар до 4та, където G60то започва да се отдалечава, а доколкото знам G60 то е читаво с ревизиран комресор
Аз лично по-читав Голф2 Г60, последните години не бях виждал...
Само да споделя, че бях вътре в КР-а при въпросната сверка![]()
doktora_gti написа:niikoo_1 написа:negodnika написа:Да напиша и аз впечатления, правихме летящи стартове от 2ра с бившото G60 то на Паскал, което сега е на doctora_gti и моя KR, двете коли върват кантар до 4та, където G60то започва да се отдалечава, а доколкото знам G60 то е читаво с ревизиран комресор
Аз лично по-читав Голф2 Г60, последните години не бях виждал...
Само да споделя, че бях вътре в КР-а при въпросната сверка![]()
Сега и аз да кажа......имам много вървящ Абф с генерация Ремус-Комплект и горе споменатото Г60 с много промени ВЕЧЕ+КОЛЕКТОР Суперспринт-4-2-1-и до края Всичко Ремус!Просто да говорим празни приказки няма смисъл.....Г60-то е по вървящ от Абф!!!!!!!За максималната скорост вече съм на друго мнение,въпреки че не съм пробвал г60-то на мах!
Това е мнение от мен като се знае че и двете коли са ми в гаража
niikoo_1 написа:Ами ако колата е само с генерация и Доктора има път към София, могат да се намерят два АБФ за сверка и ще видите кон боб яде ли
niikoo_1 написа:Ами ако колата е само с генерация и Доктора има път към София, могат да се намерят два АБФ за сверка и ще видите кон боб яде ли
Ами ако колата е само с генерация и Доктора има път към София, могат да се намерят два АБФ за сверка и ще видите кон боб яде ли
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта