Ако може да дадете някои линкове за турбо кадето да се образовам

KILLER GTI написа:...
-Maxxx- написа:Човек.. нямам думи... Имаш вкус който ми допада... Не работиш само по външния вид което ми допада... На външен вид стана супер изчистена и симпатична, което ми допада... Цигания няма, което ми допада... Решил си да модифицираш любиямия ми голф (Golf II) което ми допада... Като си почнал да го правиш си го направил преценено и си изчакал да имаш достатъчно средства за да не ти се налага да спестяваш разни модификаций, което ми допада... Бих дал вцичко за да се повозя някой ден...
п.п.Очаквам снимка на завършения продукт!
БРАВО!!!
Vizor написа:-Maxxx- написа:Човек.. нямам думи... Имаш вкус който ми допада... Не работиш само по външния вид което ми допада... На външен вид стана супер изчистена и симпатична, което ми допада... Цигания няма, което ми допада... Решил си да модифицираш любиямия ми голф (Golf II) което ми допада... Като си почнал да го правиш си го направил преценено и си изчакал да имаш достатъчно средства за да не ти се налага да спестяваш разни модификаций, което ми допада... Бих дал вцичко за да се повозя някой ден...
п.п.Очаквам снимка на завършения продукт!
БРАВО!!!
Съжалявам за спам-а .. ама като гледам май ще му станеш една приятелка .. доста си допадате
paco написа:KILLER GTI написа:...
Разтривки нЕкакви...слаба работа. Аз поне си видях слабите брънки в колата за тая писта. Сега ще коригирам и пак така като няма папараци...ще я сверя, но каквото и да даде тя просто не е за там. Още на втория старт ми стана ясно защо много хора карат на първа и втора без буст или на една идея просто.
РАСО
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта