Здравейте колеги, тъй като има тема за 402м дисциплина, нека да има и тема за най добрите ви времена на писта Дракон. Нека всеки към времето си, даде малко информация за автомобила си ! Да видим кой е най-бърз на пистата ! Благодаря предварително !
Golf 2 1.8 GU 01:12,78 от 2012 година със стрийт гуми 185/60/14 без окачване + пасажер, с интериор без кора, без крик и резервна гума и 01:09.хх от миналата година със стрийт гуми 195/50/15 със спортни пружини 40/40, без кора крик и резервна гума, също без липси по интериора
2013-та Венто 1.8Т с доста доработки, с пълен интериор + пасажер(навигатор ) и с ужасно скапани гуми - 01:08 Тая година с по-добри гуми се надявам да сме по-бързи.
Напълно съгласен съм, лошото е че на повечето от нас(като гледах гумите и на другите колеги) ни е малко трудничко да си позволим 4 еднакви хубави гуми за писта(сликове или полу), които да изтъркаме за няколко състезания...но нали пък за това е "любителски" шампионат. Скъпичък е нашия спорт, но пък кефа е голям :)
Ами до колкото съм запознат при автомобили не толкова мощни, мисля че късно спиране и много газ е важно ами по скоро мах скорост която може да се поддържа. Аз лично бих пробвал тест автомобилите който пистата предлага Ford puma