Голф 4 ГТИ vs Голф 4 ГТИ
Голф 4 ГТИ vs Голф 4 ГТИ
Здравейте колеги.Имам въпрос,интересхо ми е каква е причината.Карам голф 4 гти 1.8 турбо и се дръпнахме с едно момче със същия такъв голф,но неговия е чист сток,а моя е с чип на Дигитал Тунинг и трябва да има поне едно 180 коня.На 2 и 3 скорост бях само с около половин метър пред него,а на 4 бавно и спокойно си ме подмина,като се има предвид че колата ми е читава .Можете ли да ми обясните на какво се дължи това и какво да правя за напред.
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gunev написа:колега превклиучвам на 6300 някъде а тръгнахме еднакво,на 1,2,3 скорост бях 3/4 кола пред него,превклиучихме и двамата на четвърта и той просто ме подмина...бавно и славно...
Ако си сигурен, че неговият двигател не е пипан - остават още два фактора: предавателни числа на скоростната кутия и общото тегло...
П.С. Разбира се винаги остава и варианта ти да имаш някакъв технически проблем и колата да не ти е на 100% в момента...
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gunev написа:огледах колата му всичко си беше в нея,не беше олекотявана..не знам бензина му какъв беше,аз бях с 95,ма толко разлика от бензина не вярвам да има...колата ми е чук,скоро я гледаха от-до във ФВ в дружба,а чипа е на Дигитал тунинг...може ли толко пари да съм дал и да са ми спънали колата...
Ами в краен случай прежали 80 лв и си направи един дино тест - много неща ще ти се изяснят - иначе можем да гадаем много...

- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
ГТИ
ПРОВИРИ СИ МАС-МЕТЬРА 

- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
- emmko
- Автомобил: BMW E92 330d
- Двигател: 2007
- Контакти:
a
Еййй това се казва интересна тема
аз да ви кажа моя несъм го пробвал много ,колата ми е сток с рециклирано турбо пробвах се с едно ТДИ 110к.с. Голф 3,но с 4ип тоест около 145 к.с. ,но тои бе6е с зимни гуми и е по лек та тои е долу-горе една кола пред мен ,но това е на по малко от 400 м. и то при много ло6а настилка ,да кажа за това ТДИ ,4е варви пове4е от сток Пунто турбо,предполагам ,4е на готин асфалт и тои с големи джанти и 6ироки гуми на 400 метра 6те го разцепя
,и о6те ,аз съм сток дори с катализатор! С АБФ го биех това ТДИ при всекви условия ,ама той не бе6е сток определено !!

- emmko
- Автомобил: BMW E92 330d
- Двигател: 2007
- Контакти:
а
На хората от Русе и е ясно ,за кое ТДИ говоря ,за кои АБФ и т.н.т.