1.глава от МК2 РВ заради по големите клапани и съответно порт & полиш. главата я намерих с клапани без вал за 180лв
2.вал от 2Е намерих за 100лв(тука в форума се продаваше един за 50лв ма май е продаден пък и беше чак в смолян май)надявам се че ще има коментар на цената.а пък може и да зема вала заедно с главата на РВ ако цената ме устройва.
3.леко олекотяване на маховика(+баланс естествено)
4.изпускателна гнерация(4-2-1 може би.)
5.храненето го умувам в момента.значи ще се махне моното и ще е с карбуратори сигурно.но какви да са .дали кейхин ще е достатъчен или пък вебер(или 2)от някое рено(аз имах рено фуего 2.0 с оргинален вебер и летеше много)щото едвали ще има пари за вебер в истинския смисъл на думата.пък дет се вика и с 2 жигуловски пак става хихи

ако се развият нещата ше има и снимки но ще гледам да не показвам колата отвън че ще ви образува много смях.просто собственика е РАЦЕР и тунинга е много селски.като казвам селски имам преедвид селски.лъскави лайснички,от двете страни на заднната броня която също е тунинг има лепенки но от едната е OZ а от другата се объркал и е ZO.демек залепена на обратно.въобще ужас.
тука се намесвате вие.искам от вас мнения,съвети ,предложения ,забележки и т.н.
знам че много хора ще кажат че тоя мотор не е за такива работи но клиента иска така и това е.
и няколко въпроса:цените които съм писал биват ли??
а също много ли са 25-30лв за леко скъсана на едно място седалка recaro от голф3 гти,и ще мога ли да я пасна на голф 2