Преди време бях чел в някакъв саит че може на АБФ да се сложи само компресор от Г60...
Интересува ме това дали е възможно наистина, какво още трябва да се смени и да се направи за да стане и колко пари приблизително излиза тая далавера ако изобщо може да се получи?

Въпрос компресор от Г60 ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Става ако те интересува в момента се прави абсолютно същия проект но компресора е сложен на КР до 2 седмици колата би трябвало да бъде готова.ако те интересува звънни ми ще ти дам подробности 0889917640 от Горна съм. А тук гледам всеки дава много компетентни мнения
нито компресора нов струва 1000лв нито пък с някаква ялова турбина колата ти ще почне да върви невероятно а и като цяло проекта с компресор ще ти излезе по малко пари

- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
незнам кои ще го направи питаи "hose" Пепи(проектът е негов) яво ще бъде човекът които му каза да не слага мегаскуирт а Г60paco написа:Чакам с нетърпение да разбера кои ще ремапне електроникат на Г60 за да се справи с променения флоу на мотора и разни други дребни неща. Не се заяждам..наистина ми е любопитно...сещам се само за едно място където може да се случи това а там ще искат една торба пара.![]()
РАСО