Ако си пусна малко райски газ на 1.9 дизел ще издържи ли?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако си пусна малко райски газ на 1.9 дизел ще издържи ли?
Ако си пусна малко райски газ на поло 1.9 дизел ще издържи ли мотора? искам да го накарам да набира малко по бързо, не говоря да ходя на гонки а просто да изпреварвам малко по-бързо. примерно то сега е 64 коня да го накарам да ускорява като 90 -100 конски сили.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
biostrong написа:гледал съм някаде клип с МК3 1,9 ама ТД или ТДИ незнам с нитро и доста добре му се отрази
http://www.youtube.com/watch?v=km171HDXOZ4

- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ако си пусна малко райски газ на 1.9 дизел ще издържи ли
dimov1973 написа:Ако си пусна малко райски газ на поло 1.9 дизел ще издържи ли мотора? искам да го накарам да набира малко по бързо, не говоря да ходя на гонки а просто да изпреварвам малко по-бързо. примерно то сега е 64 коня да го накарам да ускорява като 90 -100 конски сили.
Така зададен въпросът ми прилича на "Ако си сложа турбо какво ще стане"...
Първо има наистина китове на нитросистеми специално за дизелови автомобили - но цената им хич не е малка...
След това едно е да си купиш турбо/нитро - съвсем отделен въпрос е да го накараш да заработи - понякога второто е много по-сложно/скъпо...
На трето място - да използваш нитро система "за да си изпреварваш малко по-бързо" е още по-несериозно...
И четвърто - никой не знае в какво състояние ти е двигателя и евентуално как ще се настрои и ползва нитросистемата, за да ти каже дали ще ти издържи двигателя....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Li4o написа:dimov1973 написа:Ако си пусна малко райски газ на поло 1.9 дизел ще издържи ли мотора? искам да го накарам да набира малко по бързо, не говоря да ходя на гонки а просто да изпреварвам малко по-бързо. примерно то сега е 64 коня да го накарам да ускорява като 90 -100 конски сили.
Така зададен въпросът ми прилича на "Ако си сложа турбо какво ще стане"...
Първо има наистина китове на нитросистеми специално за дизелови автомобили - но цената им хич не е малка...
След това едно е да си купиш турбо/нитро - съвсем отделен въпрос е да го накараш да заработи - понякога второто е много по-сложно/скъпо...
На трето място - да използваш нитро система "за да си изпреварваш малко по-бързо" е още по-несериозно...
И четвърто - никой не знае в какво състояние ти е двигателя и евентуално как ще се настрои и ползва нитросистемата, за да ти каже дали ще ти издържи двигателя....
Ами мотора ми е на около 180000 км., не пуши дори при максимално натоварване. а относно кита на нитросистеми специално за дизелови автомобили - дай някакъв линк или кажи нещо за него. а защо да е несериозно - в крайна сметка това ми е проблема.
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dimov1973 написа:....
Ами мотора ми е на около 180000 км., не пуши дори при максимално натоварване. а относно кита на нитросистеми специално за дизелови автомобили - дай някакъв линк или кажи нещо за него. а защо да е несериозно - в крайна сметка това ми е проблема.
Знаех си, че говорим на различни езици...

Ето ти примерен линк:
http://www.shopatron.com/product/part_n ... 9408.0.0.0
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
dimov1973 написа:а защо да е несериозно - в крайна сметка това ми е проблема.
Защото като сметнеш цената на едно изпреварване с нитро, примерно към 10 лева и ще се откажеш да изпреварваш по този начин

-
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:dimov1973 написа:а защо да е несериозно - в крайна сметка това ми е проблема.
Защото като сметнеш цената на едно изпреварване с нитро, примерно към 10 лева и ще се откажеш да изпреварваш по този начин
А колко парички е цената на газа в бутилката. или по точно ме интересува колко струва да ти напълнят бутилката?