polo 2f от AAV към ABU
- imperial_eagle
- Автомобил: Octavia TDI 90 combi
- Двигател: AGR
polo 2f от AAV към ABU
Не съм сигурен дали тука е мястото за темата, та на въпроса полото ми е 2ф от доста време се каня да направя трансплантацията, но поради финансови причини не на 100% и за това ме интересува може ли да се смени само мотора и да остане моното от AAV като му сменя само инжектора и също може ли шайбата на вала от AAV, която е за тънък ремък да се монтира на ABU-то без да се преправя? Ако някой има идеи да ги сподели, значи като цяло замисъла е понеже ми искат 250-300 лева за ABU без генератор и моно да се впиша в горе-долу такъв бюджет. Благодаря предварително и не ми се карайте много, че съм новобранец
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- imperial_eagle
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако мислиш да правиш нещо, по-добре погледни тази темичка: http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=118296
евалата на човека...
А между другото, моно-то нещо не ми се струва оферта... или пълна инжекция или карб. Аз мисля възможно най-скоро да премина към пълна инжекция, която в комбинация със stand-alone електроника много от хората тук знаят какво може да се постигне.
евалата на човека...
А между другото, моно-то нещо не ми се струва оферта... или пълна инжекция или карб. Аз мисля възможно най-скоро да премина към пълна инжекция, която в комбинация със stand-alone електроника много от хората тук знаят какво може да се постигне.
- imperial_eagle
освен, че съм видял темичката съм се и свързал с човека, значи май не четете внимателно, мисълта ми е ако може естесвено с 2 думи да подменя мотора необорудван и някаква част от електрониката евентуално, като съм в ограничен бюджет и от тази гледна точка това ми се вижда единствената алтернатива, но чак да минавам на пълна инжекция ще е доста по-скъпо, а и колата я ползвам за ежедневна. Така, че за мен този е единствения варянт и ако е невъзможен просто ще си карам с моя мотор и толкова.
- imperial_eagle
- imperial_eagle