Колеги имам следната дилема: Да ли да си взема отново брембо макс или да си взема дупчени дискове марка национал. Някой карал ли е с такива национал и каkви впечатления има? Koe e по- добро качество?Търсих с тръсачката, но не можах да намеря отговор на въпроса.
Благодаря предварително!
Brembo max VS National drilled
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
forski написа:Има ли мачин да се познаят ментетата,че и аз съм се насочил към Брембо-то?В Ауто + ги продават но оригинални ли са или менте,ако някой е пазарувал от тях и има впечатления...![]()
Незнам обаче и с Боби говорихме.. не е възможно перформънс дискове да се продават на цена под ОЕМ-ските .. поне според мен..
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Две години не е ли малко
или греша,но при положение че колата в момента е със заводските а е на 150+++ хиляди километра???
Имам един познат който до скоро беше в рали-спорта и с него говорих
има негови колеги които са представители на различни фирми в тази сфера и той ме увери че има кит комплекти които не са много по скъпи от тези които се продават в магазините за авточасти но са доста по качествени,става въпрос за окачване,спирачна система и т.н.Та мисля и там да проверя как точно стоят нещата от към цени.

Имам един познат който до скоро беше в рали-спорта и с него говорих
има негови колеги които са представители на различни фирми в тази сфера и той ме увери че има кит комплекти които не са много по скъпи от тези които се продават в магазините за авточасти но са доста по качествени,става въпрос за окачване,спирачна система и т.н.Та мисля и там да проверя как точно стоят нещата от към цени.
- valio_style
- Автомобил: E36 cabrio E30 Turbo
- Двигател: Unknown
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз имам брембото и със сигурност спира добре. За да имат ефект спирането се налага повече триене между двете тела.
Износването им може би е по бързо, и зависи от ред причини. Най-главното са накладките които ако са твърди износват диска бързо, ако накладките са меки се износват те. Това е и целта да сменяш накладки, а не диска. Предишните ми накладки Лукас направо изяждаха диска....
Като чувам по слухове Зимермана е по добър :]

- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
N1P0 написа:И аз имам брембото и със сигурност спира добре. За да имат ефект спирането се налага повече триене между двете тела.Износването им може би е по бързо, и зависи от ред причини. Най-главното са накладките които ако са твърди износват диска бързо, ако накладките са меки се износват те. Това е и целта да сменяш накладки, а не диска. Предишните ми накладки Лукас направо изяждаха диска....
Накладките които слагам са АТЕ. Мисля, че са едни от най- добрите