http://pitstopshop.eu/product_info.php?cPath=109_700_302&products_id=3062
Предварително благодаря!

P.S. От полза ще ми бъде и ако предложите къде и за колко мога намеря ново подобно окачване до около 600-700лв за моя абф.

peshoxx написа:Като си помислиш,че в момента в каталога на FK ги продават на около 135 евро,ще те обземат все повече такива ЧУВСТВА....
И все пак това е чисто ново окачване с TUV и си мисля ,че за нормално градско каране,без спортни редовни изпълнения на писта,направо си е перфектно.Или поне по-добре от някое старо,неизвестно кога готово да умре окачване...Пък и нашите пътища осеяни с дупки и кратери не са много подходящи за най-твърдите маркови окачвания,за които милеем така.Получават се едни удари...подскачания...спирания....псувни....и др. Помисли първо до къде искаш да стигнеш с твърдостта.
peshoxx написа:Би трябвало да е така.Старите окачвания държат,а новите да се чупят-няма логика. Ако не можеш да си позволиш по-скъпо окачване,то не се притеснявай,купи си такова. Недей слушай "философите" за ФК окачванията,все пак ги карат доста хора в Германия.Вярно,там нямат такива дупки,но гледай да избягваш кратерите.Конито също може да се чупи....
grandvizitor написа:А трябва ли да е точно за абф окачването, щото гледам, че точно това пише само, че е за голф3 ама не пише точно за какъв модел? А по форума чета, че някой си сложил на 1.6 пружини от абф и предницата му се вирнала понеже мотора му бил по-лек от абф-а.. Та се замислих, ако това е така и това окачване не е специално за абф, да не би предницата да падне с повече от 60мм, че тогава вече ще ми дойде нанагорно..?
golf4e-abf написа:grandvizitor написа:А трябва ли да е точно за абф окачването, щото гледам, че точно това пише само, че е за голф3 ама не пише точно за какъв модел? А по форума чета, че някой си сложил на 1.6 пружини от абф и предницата му се вирнала понеже мотора му бил по-лек от абф-а.. Та се замислих, ако това е така и това окачване не е специално за абф, да не би предницата да падне с повече от 60мм, че тогава вече ще ми дойде нанагорно..?
АБФ-ът ми беше със спортно окачване-с колко сваляше идея си нямам, но205/50/15 влизаше в калника, картера беше на 9.5см от земята. Прехвърлихме го цялото на 1.8GT- ABS мотора и колата изглеждаше така че все едно има 500 кила в багажника. За 3-ки 16V и VR6 предните пружини са други-при разлика в теглото от 150-200кг няма как. Интересно ми е как ще изглежда и какво поведение ще има абф със стокови предни пружини от по-малките мотори...
На пролет ще пробвам.
grandvizitor написа:golf4e-abf написа:grandvizitor написа:А трябва ли да е точно за абф окачването, щото гледам, че точно това пише само, че е за голф3 ама не пише точно за какъв модел? А по форума чета, че някой си сложил на 1.6 пружини от абф и предницата му се вирнала понеже мотора му бил по-лек от абф-а.. Та се замислих, ако това е така и това окачване не е специално за абф, да не би предницата да падне с повече от 60мм, че тогава вече ще ми дойде нанагорно..?
АБФ-ът ми беше със спортно окачване-с колко сваляше идея си нямам, но205/50/15 влизаше в калника, картера беше на 9.5см от земята. Прехвърлихме го цялото на 1.8GT- ABS мотора и колата изглеждаше така че все едно има 500 кила в багажника. За 3-ки 16V и VR6 предните пружини са други-при разлика в теглото от 150-200кг няма как. Интересно ми е как ще изглежда и какво поведение ще има абф със стокови предни пружини от по-малките мотори...
На пролет ще пробвам.
За това рискувах и си поръчах това окачване, за което питам, но не 60-40, а 40/40. Уви, обаче, в момента няма в наличност за това чакам да получат и като го сложа ще пиша какъв е резултата. Все още не съм дал парите, така че нищо не е 100% сигурно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта