амортисиори или пружини?
- martozaver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
амортисиори или пружини?
Здравеите голф колеги ,наскоро си купих 3-ка кабрио и гледам 4е и е правен някакав тунинг по ока4ването по ниска е ,но като я занесох на реглаж ми казаха 4е са и оти6ли предните амортисиори ,което не си ли4и от поведението на колата по патя стабилна е в големи скористи и на завои можеби савсем леко ла6ка предницата но това го забелязах след като ми казаха за проблема, и са6то като натисна предницата се клати като лодка а задницата не марда стабилна е ,и забелязвам 4е предницата е малко по висока от задницата ,вазможно ли е да е сас обикновенни пружини отпред и затова да е по висока ,ни6то 4е пак не мога да я ка4вам на бордиур. Мерси предварително.
- martozaver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
снимки
ето малко снимки ,пружините не сам ги снимал понеже нямам жазможност за стенд но цвета им е 4еренако това върси работа
http://snimka.bg/album.php?album_id=119631&photo=4
http://snimka.bg/album.php?album_id=119631&photo=4
- martozaver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
каде мога да отида във Варна за да ми кажат професионално мнение по жъпроса ,смисал дали са спортни или са рязани пружините и амортисиорите саответно дали са сток или са спортак
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Re: ре
martozaver написа:каде мога да отида във Варна за да ми кажат професионално мнение по жъпроса ,смисал дали са спортни или са рязани пружините и амортисиорите саответно дали са сток или са спортак
Има много сервизи, които може да попиташ по въпроса ти,а и някой друг който разбира от окачване също може да ти каже кви са.
Иначе покраи метро след "Дом на камиона" или по пътя към Военна болница малко ли са

На мен ми предложиха да ида на някъв много голям майстор,който се намира до крайезерния път,надолу от ЕлПром по пътя за "Топливо" и там преди успоредния път с релсите в дясно, още не съм ходил, но бил доста добър по окачванията, т.е. аз ще ходя при него за съвет и да погледне кое,как и колко ще струва.