Сега да обясня че в момента събирам информация за да мога когато намеря мотор да знам всичко а не да седя и да го гледам само

bbboiko2004 написа:Колеги замислил съм смяна на моя мотор 3F с 1.4 16v от поло 6н след доста питане насам натам събрах следната информация. Двигатея става на мястото на моя без преправяне. Ще се използва моя тампон отпред и става на моята скоростна кутия, но с коя съединител моя или неговия ( 1 ви въпрос). Понже темата от която гледах е на англииски с някакви странни техни термини и стоиката за алтернатора ще е моята наи вероятно с моя алтернатор но с какъв ремък ще се кара ? ( 2 въпрос)( темата е много бедна на информация понеже е с друга насоченост и момчето само споделя на бързо какво е рпавил). Следва електрониката ще ми трябва неговия комп много ясно, но какво от моята инсталация ще мога да използвам ?( това ще ми е наи-големия проблем, защото с токовете съм много бос)
Сега да обясня че в момента събирам информация за да мога когато намеря мотор да знам всичко а не да седя и да го гледам само
bbboiko2004 написа:точно мерси баце това е темата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта