Спортни пружини APEX (питане)
-
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1986
- Контакти:
Спортни пружини APEX (питане)
Имам следния "проблем" ако сложа жълти пружини Апекс(били са на друг Голф3 - моя е ТДИ ГТ 4врати) с колко мм г/д ще свалят? Общо взето искам от вас коментари +/- дали твърдостта ще е много по-голяма защото колата ми бих казал че за Голф вози доста прилично все пак пружините не са червени 

- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спортни пружини APEX (питане)
Колега за да имаш добра возия ти трябват и двоинодеистващи газови амортисиори.А има и такива с които можеш да си регулираш височината.http://www.elinexltd.eu/bg/contacts.htm
-
- Контакти:
В интерес на истината въпроса ми беше за пружините, иначе магазина им на тея от линка ми е доста близоjonn_krissy написа:Колега за да имаш добра возия ти трябват и двоинодеистващи газови амортисиори.А има и такива с които можеш да си регулираш височината.http://www.elinexltd.eu/bg/contacts.htm

-
- Контакти:
50-60мм ясен ми е отговора се пак не благодаря 

- arni 74
- Автомобил: Audi S3
- Двигател: 1.8T
аз бях с APEX пружини -60/40 преди 1 година ,и трябва да ти кажа че беше отврат,т.е яко клатене,като влезеш деже в малка дупка, все едно са испуснали амортесорите,моят съвет е да не си взимаш,както каза колегата по горе ,варианта е един -регулируеми
.Аз си взех регулируеми FK и сам много доволен,няма го клатенето ,изобщо возията се промени изцяло ,вози твърдичко ,но страшно устойчиво