съвет за разпределителен вал

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
mehanika_s
Автомобил:
Двигател:

съвет за разпределителен вал

Мнениеот mehanika_s » Вто 07 юли 2009 20:55

ВДИГНАХ ДОСТА КОМПРЕСИЯТА НА ВЕНТОТО АБС МОТОР (С ШЛАИФ НА ГЛАВА И СЕГМЕНТИ).НО ЯВНО ДОИДЕ МАЛКА ГОРИВНАТА КАМЕРА И СЛЕД ОКОЛО 4000 ОБОРОТА ЗАПО4ВА ДА СЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТОНАЦИИ.ГОВОРИХ С РАЗНИ ХОРА И МЕ ПОСЪВЕТВАХА ДА СЛОЖА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛЕН ВАЛ ОКОЛО 260 ГРАДУСА И ЩЕ СЕ ОПРАВИ ЗА ДА РАЗТОВАРЯ МОТОРА КАКВО Е ВАШЕТО МНЕНИЕ.КАКВО ДА НЯПРАВЯ

Пиши с малки букви!
Li4o

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: СЪВЕТ ЗА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛЕН ВАЛ

Мнениеот Li4o » Вто 07 юли 2009 21:36

mehanika_s написа:ВДИГНАХ ДОСТА КОМПРЕСИЯТА НА ВЕНТОТО АБС МОТОР (С ШЛАИФ НА ГЛАВА И СЕГМЕНТИ).НО ЯВНО ДОИДЕ МАЛКА ГОРИВНАТА КАМЕРА И СЛЕД ОКОЛО 4000 ОБОРОТА ЗАПО4ВА ДА СЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТОНАЦИИ.ГОВОРИХ С РАЗНИ ХОРА И МЕ ПОСЪВЕТВАХА ДА СЛОЖА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛЕН ВАЛ ОКОЛО 260 ГРАДУСА И ЩЕ СЕ ОПРАВИ ЗА ДА РАЗТОВАРЯ МОТОРА КАКВО Е ВАШЕТО МНЕНИЕ.КАКВО ДА НЯПРАВЯ

Според мен са ти дали възможно най-глупавия съвет за разреждане на двигател, особено пък твоя - по-добрия вариант е да смениш главата и следващия път преди да предприемеш някакви интервенции по автомобила се информирай предварително как стоят нещата...иначе резултата го виждаш сам...

П.С. Разбира се предполагам, че в момента караш с висококтанов бензин, по-студени свещи и с намален аванс...

Върни се в “Силов тунинг”