Искам да го поръчам,но незнам дали е с такива размери като на Голф 3 1.8 90 коня.Искам да го поръчам без баща ми да разбере за подарък и за това няма как да го премеря.Ако някой знае моля ви кажете ми за да не стане да го поръчам и да не пасне на голфа и да се прецакам.Благодаря.
Спортен филтър.
- Pavlikenski_92
- Автомобил: Audi A3
- Двигател: ABS 1993
Спортен филтър.
Много се извинявам ако има такава тема.Аз не намерих,а искам да разбера нещо за ето този филтър: http://drive.bg/product_info.php?cPath= ... delId=9606
Искам да го поръчам,но незнам дали е с такива размери като на Голф 3 1.8 90 коня.Искам да го поръчам без баща ми да разбере за подарък и за това няма как да го премеря.Ако някой знае моля ви кажете ми за да не стане да го поръчам и да не пасне на голфа и да се прецакам.Благодаря.

- neiki4a
- Автомобил: polo 6n1
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
Re: Спортен филтър.
отиваш в един магазин за авто части и питаш за размерите на филтъра и ако са същите си го поръчвай
- Pavlikenski_92
neiki4a написа:отиваш в един магазин за авто части и питаш за размерите на филтъра и ако са същите си го поръчвай
Кофтито е това че в моя град надали ще са запознати и не разбират много много.И аз за това по интернет ще копувам.
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Чак пък тема за "Силов Тунинг" незнам ама нали горе пише, че филтъра е за 1.8i такаче кво са чудиш.Пък и тиа от сайта дето ще ти се обадат да потвърдиш поръчката си ще ги питаш, ако има проблеми некви дали ще може да го върнеш
- Pavlikenski_92
npachovski написа:Чак пък тема за "Силов Тунинг" незнам ама нали горе пише, че филтъра е за 1.8i такаче кво са чудиш.Пък и тиа от сайта дето ще ти се обадат да потвърдиш поръчката си ще ги питаш, ако има проблеми некви дали ще може да го върнеш
А в оптичен ли да бях пуснал темата.Не се заяждам само питам.
Ми значи да го поръчвам пък каквото стане.
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
npachovski написа:Чак пък тема за "Силов Тунинг" незнам ама нали горе пише, че филтъра е за 1.8i такаче кво са чудиш.Пък и тиа от сайта дето ще ти се обадат да потвърдиш поръчката си ще ги питаш, ако има проблеми некви дали ще може да го върнеш