В началото беше Голф1 ГТИ пирели 1,8 115кс. Колата беше в добро за годините си състояние за което платих скромните 800лв. С помоща на доста хора от този форум:
Drago_gt
Alpine
Пацо
Сашко
Боби
Sashobass
racing_teeem_vidin
pironski
li4o
MGM
Vladko ...............
......................
И много други колеги, колата сега е завършена и се возя всеки ден благодарение на форума и усилието на всички за помощ.
Имаше доста неща които ме дразнеха в отношението на другите към колата /те зи знаят кои са/ но това ми даде стимул да продължа напред и проекта ми да не умира заради дребни неща, за които всеки си носи греховете.
Понеже много хора не ме познават преди да напавя колата нека разкажа малко за себе си.
Когато почнах проекта не разбирах нищо от коли и задавах въпроси на които сега се чудя как съм могъл да питам. Не знаех какво да правя с колата и точно зарад това я превих дълго време. Не че сега знам много неща, но поне научих основното та да не се излагам пред колеги.

Ще продължа темата единствено ако одобрите това мое начинание, което може да се счита като извинение към хората които ми помогнаха тази кола да стане факт и аз с глупавите си действия изтрих техния труд и желание да да я направя. Та да продължавам ли с темата или не? Щот си е доста писане и снимков материал и не искам да го правя на вятъра.
Ето колата преди и сега. Ако решите да четете ... Приятно четене.