Спортно гърне, ще имали промяна в звука.
Спортно гърне, ще имали промяна в звука.
Така да кажа първо не съм сигорен дали темата е за тук , но мисля че няма по подходящо место.Решил съм да си взема така нареченото "спортно" гърне обаче искам да подчертая че не искам промяна в звука или тя да е минимална не искам да бучи, трещи, гърми и всякакви подобни работи а просто малко да подобря визията на колата.Та колата е пасат Б3 със всички гърнета както си му е по реда и нямам никакво намерение да ги махам. Въпроса ми е ако сложа едно такова гърне отзад ще имали промяна в зука и ако има какво може да се направи тя да е минимална.
- WucciaN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спортно гърне, ще имали промяна в звука.
коЛЕГА ЩЕ ИМА ДОСТА ГОЛАМЯ ПРОМЯНА . Понеже " спортните " гърнета са проходни и ре бучи повече . мога да ти предложа накраиник които няма почти да промени звука и ще изглежда красиво. накраиниците са от неръджавейка 

- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Не може х*я докрая и душата в рая
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Единствения вариянт е да вземеш някое нормално гърне от крафт м-комплект ала бала и те да ти завярят накрайник само така ще имаш визия и няма да бучи. Другия вариант е да си вземеш някое гърне марково Remus примерно, 1 приятел си взе за няква доста висока сума нещо 400 + лв оригинално гърне Ремус звука е една идея по силен а е с права генерация и визия 6 точки 

- WucciaN
- Автомобил:
- Двигател:
колега както казах мога да ти предложа сравнително доста накраиници. Няма смисъл да си къпуваш цяло гърне при условие че твоито е здраво . Заботя в сервиз на Крафт ако те интересеуа . 

Ех.... разочарован съм от мене си тамън си мислех, че няма да има никаква променя
Ок мерси много за информацията, пиши ми на ЛС за тези накрайници.

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Занеси на майстор да ти направи от ламарина някаква или опт нераждъвейка, което гърне е вечно.Ще му кажеш да го направи като обикновеното гърне и един по-голям накрайник отзад и няма да имаш бучене. 

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
имам накрайници ремус излишни 

- WucciaN
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_Diesel_ написа:Занеси на майстор да ти направи от ламарина някаква или опт нераждъвейка, което гърне е вечно.Ще му кажеш да го направи като обикновеното гърне и един по-голям накрайник отзад и няма да имаш бучене.
koлега не говори глупости някои ще ти се смее В гурнето си има вати филтри кво си мислите че е " сгъваш 1 ламарина и си готов" Да ама НЕ . Хора инжинери са го конструирали а вие кво си мислите ? ЧЕ ст епо компетентни от тях ли ? ДАЛИ ?

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
намери си накрайник на фирмата туистър мой приятел притежава - мн добра визия,лека(почти незабележима но приятна)промяна в звука и най важното качество,от което следва и малко по високата цена 

- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И тази тема отиде към раздел "ОПТИКА"