achopopov написа:Колеги имам едно поло 1.9 дизел и смятам да му сменя двигателя с АФН(110коня)...да му сменя турбината с такава от купра(заедно с разпръсквачите и т.н) ии накрая едно чипче при един познат...всичко идва около 200коня,по мои сметки...някой във форума дали имааа въпросния двигател и турбина?и ако някой е компетентен по въпроса може да даде някой друг съвет
G60 написа:achopopov написа:Колеги имам едно поло 1.9 дизел и смятам да му сменя двигателя с АФН(110коня)...да му сменя турбината с такава от купра(заедно с разпръсквачите и т.н) ии накрая едно чипче при един познат...всичко идва около 200коня,по мои сметки...някой във форума дали имааа въпросния двигател и турбина?и ако някой е компетентен по въпроса може да даде някой друг съвет
Интересно смяташкак ги извади 200 коня
G60 написа:achopopov написа:Колеги имам едно поло 1.9 дизел и смятам да му сменя двигателя с АФН(110коня)...да му сменя турбината с такава от купра(заедно с разпръсквачите и т.н) ии накрая едно чипче при един познат...всичко идва около 200коня,по мои сметки...някой във форума дали имааа въпросния двигател и турбина?и ако някой е компетентен по въпроса може да даде някой друг съвет
Интересно смяташкак ги извади 200 коня
Vizor написа:
Както niki7878 ги извади
G60 написа:Vizor написа:
Както niki7878 ги извади
Ай като ги извади тия 200 коня само с турбина от Купра и чип да го пусне тук във форума да го видим това чудо
moimoimoi написа:оставете ме на бира и 300 коня вадя![]()
1-ти искаш от 64коня кола да я направиш 200
2- а мислил ли си че освен мотор ти трябва и скорости
3 спирачна система,сега сигурно си с 4 болта![]()
4 ново окачване
5ще остане ли нещо от старата кола?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта