време на 400м за голф 3 гти
време на 400м за голф 3 гти
115к. някои знае ли какво време дава на 400метра .примерно на божура че ми се струва че е малко спънат . става дума да е сток.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Средни или високи 18ки.
Не ти се струва, ми направо си е спънат и то много, само разваля славата на ГТИ моделите и по-разни форуми се хвалят как с 325ТДС комби автоматик или с Е30 318ис са скъсали шортите на ГТИ, ходи обясвавай, че има 16V и че този модел дето са дръпнали не е особено вървежен
А има друг момент, в Б-я ГТИ-та са повече от колкото са излезнали от фабриката във Волфсбург.
Не ти се струва, ми направо си е спънат и то много, само разваля славата на ГТИ моделите и по-разни форуми се хвалят как с 325ТДС комби автоматик или с Е30 318ис са скъсали шортите на ГТИ, ходи обясвавай, че има 16V и че този модел дето са дръпнали не е особено вървежен
А има друг момент, в Б-я ГТИ-та са повече от колкото са излезнали от фабриката във Волфсбург.

- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Re: време на 400м за голф 3 гти
angell написа:115к. някои знае ли какво време дава на 400метра .примерно на божура че ми се струва че е малко спънат . става дума да е сток.
За колко сек. вдигаш 100 км./ч.?
Най-доброто ми постижение е 9,5 сек с двама човека + бас каси , газова и др. работки.

- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
niikoo_1 написа:Средни или високи 18ки.
Е щом са дървени не ги карай.... Мен ме кефи и си я карам! Земи си купи самолет ... че голфовете за СПЪНАТИ!
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Така - 33.3. Какво му е ниското на това и ако не е ниско, то защо е високо или средно тогава?
Между другото, не разбирам какво толкова му е куцото на GTI 8v... щом са го направили, значи е имало смисъл
115 коне, ама кой ти ги дава.
Вече съм с убеждението, че тука все повече хора не признават коли под 250-300 коне... ако няа толкова коне, значи не е кола за тях... 

Между другото, не разбирам какво толкова му е куцото на GTI 8v... щом са го направили, значи е имало смисъл

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Добре, а не може ли да му се сложат 16 клапана от АБФ или квот там беше и да започне да върви както трябва?
И все още чакам разяснение за ниските и виските 16-ки и средните 18-ки... щото така написано, имам чувството, че става дума за някви лети джанти
захпознатите да не ми се сърдят, все се каня да ходя да погледам малко на Божурище, но нямам време

И все още чакам разяснение за ниските и виските 16-ки и средните 18-ки... щото така написано, имам чувството, че става дума за някви лети джанти