турбо на AGU мотор
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
турбо на AGU мотор
здравеите.проблемат ми е че моята турбина започна да хварля масло и то много закарах колата в сервиз да я смакнат и да се изпрати за ремонт пратихме я но от там ми я варнаха и ми казаха 4е сам за нова турбина.та вапроса ми е намерих два вида турбини едната е КО3 а другата е КО3S.моята е фабрично ко3 каква е разликата от едната и другата и пасва ли тази ко3с на моят двигател?
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Re: турбо на AGU мотор
din_dan_80 написа:здравеите.проблемат ми е че моята турбина започна да хварля масло и то много закарах колата в сервиз да я смакнат и да се изпрати за ремонт пратихме я но от там ми я варнаха и ми казаха 4е сам за нова турбина.та вапроса ми е намерих два вида турбини едната е КО3 а другата е КО3S.моята е фабрично ко3 каква е разликата от едната и другата и пасва ли тази ко3с на моят двигател?
Слагай к03s външно са еднакви но с-ката е малко по-жива, монтира се на по-новите 1.8т
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да колега но не знам дали ще пасне да не трябва да се прави подобрение по колекторите
din_dan_80 написа:да колега но не знам дали ще пасне да не трябва да се прави подобрение по колекторите
Абе Данчо що счупи турбината

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аве наско ти ли си ве човек маи ще сложа от S-ката и готово
- set16v
- Автомобил:
- Двигател:
din_dan_80 написа:да колега но не знам дали ще пасне да не трябва да се прави подобрение по колекторите
единствената разлика /малка е/ в предната част на турбото,алуминиевата част която е на 2 болчета 6мм.за към маркучът на дебитомера-бъзд.филтър

всичко друго става