турбо на AGU мотор

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
din_dan_80
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

турбо на AGU мотор

Мнениеот din_dan_80 » Пет 02 апр 2010 9:24

здравеите.проблемат ми е че моята турбина започна да хварля масло и то много закарах колата в сервиз да я смакнат и да се изпрати за ремонт пратихме я но от там ми я варнаха и ми казаха 4е сам за нова турбина.та вапроса ми е намерих два вида турбини едната е КО3 а другата е КО3S.моята е фабрично ко3 каква е разликата от едната и другата и пасва ли тази ко3с на моят двигател?

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Re: турбо на AGU мотор

Мнениеот leonardo_vd » Пет 02 апр 2010 11:02

din_dan_80 написа:здравеите.проблемат ми е че моята турбина започна да хварля масло и то много закарах колата в сервиз да я смакнат и да се изпрати за ремонт пратихме я но от там ми я варнаха и ми казаха 4е сам за нова турбина.та вапроса ми е намерих два вида турбини едната е КО3 а другата е КО3S.моята е фабрично ко3 каква е разликата от едната и другата и пасва ли тази ко3с на моят двигател?

Слагай к03s външно са еднакви но с-ката е малко по-жива, монтира се на по-новите 1.8т

din_dan_80
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот din_dan_80 » Пет 02 апр 2010 12:05

да колега но не знам дали ще пасне да не трябва да се прави подобрение по колекторите

G60

Мнениеот G60 » Пет 02 апр 2010 12:20

din_dan_80 написа:да колега но не знам дали ще пасне да не трябва да се прави подобрение по колекторите

Абе Данчо що счупи турбината :) Слагаи "S"-та човека ти казва ,че външно са еднакви така ,че няма кво да преправяш :idea:

din_dan_80
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот din_dan_80 » Пет 02 апр 2010 12:40

аве наско ти ли си ве човек маи ще сложа от S-ката и готово

Потребителски аватар
set16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот set16v » Пет 02 апр 2010 22:28

din_dan_80 написа:да колега но не знам дали ще пасне да не трябва да се прави подобрение по колекторите

единствената разлика /малка е/ в предната част на турбото,алуминиевата част която е на 2 болчета 6мм.за към маркучът на дебитомера-бъзд.филтър :D диъметъра
всичко друго става

Върни се в “Силов тунинг”