Или 82,5 или 83,5?
Чудя се да не дойдат прекалено едри 83,5

joro_g400 написа:КР блок носи бутала 84.00 от БМВ без камера
paco написа:joro_g400 написа:КР блок носи бутала 84.00 от БМВ без камера
Сори баце ама я ми дефинирай "носи"![]()
Да можеш и да ги "набуташ" в блока, но не и да "караш" с тази комбинация. Това, че блока се разтъргва до 84мм е за да се набият нови ризи а не да се кара на този размер.
РАСО
GOLF 2 GTI16v написа:пробвано е кара се без никакав проблем и на 84.5 на един ралиджийски сеат с ABF мотор с валове и вървешо доста добре дори си пазя едно бутало на този размер
paco написа:GOLF 2 GTI16v написа:пробвано е кара се без никакав проблем и на 84.5 на един ралиджийски сеат с ABF мотор с валове и вървешо доста добре дори си пазя едно бутало на този размер
Говорим за KR блок (1800сс)много ясно, че на ABF блок (2000сс) ще пасне тоя размер.
РАСО
paco написа:Последно..последно какъв блок ползваш за бутала 84мм ПЛ или АБФ?
РАСО
paco написа:Вероятно тогава си единствения които не е пробил водна риза още повече с турбо конверсия![]()
РАСО
GOLF 2 GTI16v написа:paco написа:Последно..последно какъв блок ползваш за бутала 84мм ПЛ или АБФ?
РАСО
значи са сеата който споменах беше с поръчвани бутала от VW-моторспорт блок ABF 84.5мм дияметар на буталото
а аз на моя голф PL преди това бях сложил бутала с 84мм дияметар за което гарантирам че става и 2-та мотора не са жалени
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта