Всеки първи и последен понеделник от месеца ще правим дино ден с 40% намаление.
Това включва три замервания на мощността, без възможност за настройки.
Цената съответно за коли с един задвижващ мост е 48лв. и за 4Х4 90лв.
Идеята е да предоставим възможност на ентуиасти, които са правили доработки по автомобилите си да видят на какво ниво са!
Моля желаещите да се записват в посочения по доло линк.
http://www.heed-auto.com/index.php?opti ... &Itemid=74
Дино ден всеки първи и последен понеделник от месеца
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Дино ден всеки първи и последен понеделник от месеца
Колега, мъчих се да се запиша от линка, ама нещо не ми се получава. Дали от браузера или от анти-бот кода незнам. Има ли друг начин за записване?
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
В момента трябва проблема по записването да е бил отстранен. Ако не успеете от формата (възможно е от кода да е проблемен и тогава има бутонче за рефреш) можете да се обадите на 0888257355 - Иво за записване
Благодаря!!!!
Само ми е интересно при положение че нямаме право на настройки защо да мъчиме диното с 3 ръна....?
Ясно ми е че ще има доста желаещи и времето няма да стигне ако някой се заиграе с електрониката....
Все си мисля че като условие може да освободиш настройките и да ограничиш времето на престой върху диното (Примерно 5 мин на кола... + 10мин закачане и разкачане към диното....)
Не знам Ицо, със сигурност си го сметнал това но... аз да предложа че иначе ако дойда с евридейката просто за да я видя що за катър е ... ще ми се иска да пипна аванса и смесите от дебитомера и делкото....което е 30сек
и така ще си оптимизаирам мотора.... даже имам и чип който не знам кой го е правил но колата върви по същия начин само дето харчи с 2/100 по МАЛКО от него
.. иначе няма смисъл да се зобя 3 ръна и през 3те да ми покаже разлика от 1-1,5 кс зареди температурите...
Ако случайно ми се иска да пробвам чипа дали работи изобщо ... компа ще е разтворен и пак ще е време 1мин за смяната му...
1 рън и знам че колата е 90кс на колела и точка... (ако няма възможност за леееки настройки)

Само ми е интересно при положение че нямаме право на настройки защо да мъчиме диното с 3 ръна....?
Ясно ми е че ще има доста желаещи и времето няма да стигне ако някой се заиграе с електрониката....
Все си мисля че като условие може да освободиш настройките и да ограничиш времето на престой върху диното (Примерно 5 мин на кола... + 10мин закачане и разкачане към диното....)
Не знам Ицо, със сигурност си го сметнал това но... аз да предложа че иначе ако дойда с евридейката просто за да я видя що за катър е ... ще ми се иска да пипна аванса и смесите от дебитомера и делкото....което е 30сек

Ако случайно ми се иска да пробвам чипа дали работи изобщо ... компа ще е разтворен и пак ще е време 1мин за смяната му...
1 рън и знам че колата е 90кс на колела и точка... (ако няма възможност за леееки настройки)
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
От това което видях 3 ръна са си минимума, разликите при мен бяха около 4-5> коня на рън.
Това без да бъзикаш нищо, дефакто си трябват доста повече рънове за настройка иначе няма да разбереш какво си постигнал.
Това без да бъзикаш нищо, дефакто си трябват доста повече рънове за настройка иначе няма да разбереш какво си постигнал.
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Винаги може да си запазите диното за цял ден и да настройвате колкото искате 

Tishku написа:Винаги може да си запазите диното за цял ден и да настройвате колкото искате
каква е идеята на 3те ръна тогава според теб?
- niki7878
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На диното му трябват тия 3 ръна а не на теб, щото както написа вече негодника чак на третия рън почват да излизат константни резултати, демек реални...
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Bobby_ написа:Tishku написа:Винаги може да си запазите диното за цял ден и да настройвате колкото искате
Ми да си премериш колата 1 път, за да си начешеш крастата... На тея пари толкова

Боби не се заяждам, занеш идеално каква е целта на това

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Може да се направят и два и пет ръна! Ако на първия рън колата покаже 100 коня, а на втория покаже 120 е хубаво да се направи и трети за да се види долу ли е горе ли е.. ако отново има голяма разлика може да се направи и четвърти рън. Негодника го каза много точно. Всеки може за 150лв на час да си наеме дино стенда и да си настрои колата (постепенно увеличаване на оборотите на валците и още много опции). Дино дните с намалението са точно както обясни Христо Петров. Всеки да види на къде върви с модовете си. Дали нагоре.. дали надолу 

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bobby_ написа:Tishku написа:Винаги може да си запазите диното за цял ден и да настройвате колкото искате
По принцип стандартното мерене на дино включва 3 ръна на цена 80лв. за автомобили с един задвижващ мост. Предожението за намаление е точно за тази услуга. Ако някой иска настройки, това може да се случи всеки ден след преварително записване!
Идеята е да предоставим възможност на ентуиасти, които са правили доработки по автомобилите си да видят на какво ниво са, и разбира се на промоционална цена!
Колеги записал съм се за 3ти май. Ще потвърди ли някой, да не стане като дойда да има... ама то няма такова записване?

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Обикновено става обратното
Записан си

Записан си

Има ли интересни резултати от днес?? Резила със синия ГТИ не го споменавайте