тука ми се върти в ръцете една турбинка гаретт от волво мисля че беше и се чудя какво да я правя.. а финансите са почти капал'д..
И попринцип ми е интересно.. тука имахме спор с един приятел за едно бмв от бургас .. дето са го направили по следния начин..
дебитомера е на перката за всмукване на турбината (не им знам точните названия за това говоря като олигуфрен) и по този начин колата подавала повече бензин и стигало перфектно за турбото и някакви такива работи ...
та въпроса ми е .. като имам турбина .. може ли някой от тука познавачите да направи един кратък ценоразпис на това което ми трябва за да надуе на не повече от + - 0.5 бара и то с най крехките финанси .. демек искам да го турбинирам само че по най-евтиния възможен начин.. Ясно ви става че говоря глупости но все пак имам нещо в предвид.. искам да видя някое друго мнение какво да правя, как да го направя и неща от типа...
Смяна на двигателя не е интересна искам да стане мелез

Искам или турбо или някоя друга подобна модификация .. а глава а нещо друго .. дайте някакви мнения че ся почнах работа и скоро като взема лева и го запуквам