спортни валове или нитро това е дилемата моля за помощ.
спортни валове или нитро това е дилемата моля за помощ.
здравеите колеги имам питане към по компетентните от мен хора тук. имам голф 2 вр6 и се колебая дали да му сложа нитро или спортни валове.колата не е сток правена глава,маховик,степен,чип,олекотено копе 800кг,спортен испоскател и права генерациа на 63мм,преправен смукателен колектор от 2.8 на 2.9 сущо и дорсела.просто се чудя кое ще има по добър ефект колата се кара само на драг.благодаря предварително
-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
Re: спортни валове или нитро това е дилемата моля за помощ.
Идвете чадо ,и двете!
валовете ще си работят от старта до финала,а нитрото ще го има за кратко, когато ти решиш ама за няколко дръпки и ще свърши ,пък отнема време да се подмени шишето с "допинга"
валовете ще си работят от старта до финала,а нитрото ще го има за кратко, когато ти решиш ама за няколко дръпки и ще свърши ,пък отнема време да се подмени шишето с "допинга"
дам това е ясно но мисалтами е ако сложа валове какви да са защото си мисля да не спре тотално колата а нитрото ми се вижда по добриа вариант но и затова питам някои слагалие валове и какви и дали си засложава да се слагат само тях??
-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
ами по правило трябва да са по-агресивни от сегашните да имат по голям лифт ако е възможно и задължително ново мапване щото компютъра трябва да знае ,че нещата не са както преди.
То не пречи да сложиш първо нитро пък после да сложиш валове ,но ефекта от нитрото ще е по-добър с по отворени валове,с валовете ще имаш по добро КПД.
То не пречи да сложиш първо нитро пък после да сложиш валове ,но ефекта от нитрото ще е по-добър с по отворени валове,с валовете ще имаш по добро КПД.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
според мен смени кутията с по къса
че е много дълга
не е правена за дръпки а за магистрала
камбаната на скоростната кутия на VR6 е различна от останалите кутии тип 02А
за това си намираш къса кутия,примерно с код CEW,AYH,CRU,CJA...... и и слагаш само камбаната от твята кутия и слагаш на колата и ще усетиш разлика
пп:я дай клип да видя как ти върви машинката
ето ме и мен с оригиналната кутия : http://www.vbox7.com/play:a59bd4b0
че е много дълга
не е правена за дръпки а за магистрала
камбаната на скоростната кутия на VR6 е различна от останалите кутии тип 02А
за това си намираш къса кутия,примерно с код CEW,AYH,CRU,CJA...... и и слагаш само камбаната от твята кутия и слагаш на колата и ще усетиш разлика
пп:я дай клип да видя как ти върви машинката

kolega klip otvutre nqmam imam samo na sustezania otvun ako si hodil na sabora na kaloqnovo znachi si me vijdal tam no samo purvia den che vtoria me izgoniha za gavri s drugite konkorenti za jalost ineche shtqh da stana purvi etoti nqkolko klipa...http://www.vbox7.com/play:d3176f12 http://www.vbox7.com/play:2b151708 http://www.vbox7.com/play:f855f2a8
sorii 4e pisha po tozi nachin no kompa mi se e bugnal na kolegata s skorostite dali she mi povqrva che moita e ccm i e na motor mislil sum za drugi no me e strah da ne gi chupi samo che zora e golqm samo za 6 stepenna ot 2.8 golf 4 si struva mai ta misalta mi e takava koe ot dvete da vzema nitroto ili valovete to e qsno che nqma da vzema nqkakvi malki mai na vr6 aaa sa 222 gradosa az mislq da vzema ili 268 ili 276 gradosa mai tova e tavana na maslenite povdigachi za drugite trqbvat mehanichni dokolkoto znam az.
Последна промяна от brabus на Съб 03 сеп 2011 23:29, променено общо 1 път.
Причина: Утре да се корегира!
Причина: Утре да се корегира!