Въпрос за тампони

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
don hose
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за тампони

Мнениеот don hose » Вто 04 окт 2011 10:39

Здравейте колеги! Имам въпрос относно тампоните по окачването на двигателя.Става въпрос за голф 2 1.6тд.
Смених предния тампон и огледах останалите, всички са здрави но при подаване на газ, мотора се усуква и даунпайпа се опира в рейката.Само да отбележа, че колата е със 63мм генерация и всичко е преправено.
Питам понеже като преправих генерацията нямаше проблем, това започна от скоро и супер много ме дразни как дрънчи при потегляне.

tedi_m3
Автомобил: VW POLO
Двигател: N6 1.3 M.I. 55k.c.

Re: Въпрос за тампони

Мнениеот tedi_m3 » Пет 06 яну 2012 19:17

Здр. дано съм ти полезен.
АЗ сащо имах голф 2 и имах сащият проблем.
Щом играе деигателя предполагам,че са заминали и другите тампона и ще тря да ги смерниш.
Има мн евтин вариян който използвам често и до сега не сам грешал с части те.
Отиваш на вторични суровини и тарсиш голф със сащият деигател или GT.Тампоните ще ти излязат без пари понеже се мярят на колиграм.Вапросът е дали ще оцелиш здрави.От вторични си купих амортисиор с прожина за пассат 2 за 7лв перфектен,бензинова помпа за 3лв.радиатор за парно-меден за 6лв.който на магазина е 60лв. и съм доволен от частите,ако си ги смениш ти както правя аз.Ще ти излязат не повече от 5-9лв.
Повечето биха ми се изсмяли като прочетът това,но сам зле финансово и за това купувам от там,но бъди сигорен ,че частите дето взимам от там са 100 пъти по-качествени от тези които произвеждат в момента.

Потребителски аватар
icemenn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icemenn » Съб 14 яну 2012 0:13

това и аз го правих колега само че на Опела -стартер-8лв -бензинова помпа за Ecoteк 4лв :D

Потребителски аватар
indjov_GTI
Автомобил: E30
Двигател: M20B20 1990g

Мнениеот indjov_GTI » Съб 14 яну 2012 0:54

аз пък намерих един гарет 3076 там за 7.60лв .....чиста работа :D

по темата ...колега виж си задния тампон на двигателя ...почти сигурен съм,че е той... :)

Потребителски аватар
don hose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот don hose » Съб 14 яну 2012 9:50

Тампона беше видимо здрав.За това му запълних празнините с полиуретанов уплътнител и нещата се управиха.
Просто има малко по силна вибрация но е приемливо.Говоря за задния тмапон на двигателя.

Потребителски аватар
indjov_GTI
Автомобил: E30
Двигател: M20B20 1990g

Мнениеот indjov_GTI » Съб 14 яну 2012 19:23

е той видимо е здрав,ама практически дали е така....сигурно като дадеш газ и го смачква като гъба....но щом си го направил екстра :D

Върни се в “Силов тунинг”