Искам да тръгне малко повече моята коруба....

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
smg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Искам да тръгне малко повече моята коруба....

Мнениеот smg » Нед 29 окт 2006 0:27

Дайте някаква идея какво да си направя по колата за да върви повече....
Моторетката е 2Е....
Истина е, че не ми се разделя с колата....Знам, че си е малко загубена кауза но...
Примерно някакъв по наджиджен вал с раздвижно колело(стреет вал, не нещо фрапиращо)? Горе долу каква ще бъде разликата във вървежа? Чел съм какви неща пишат продавачите, но нещо разултати ми изглеждат прекалено оптимистични. Така ли е наистина?
Някакво сгъстяване на мотора?
очаквам идеи

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Нед 29 окт 2006 0:55

Какво не ти харесва на 2е-то? Аз съм много доволен от него понавървява си добре ( поне аз съм доволен ) , но да , аз не летя с 240 по Цариградско :D ... Мисля че колегата gas предлагаше и валчета ама нови ( не съм сигурен в това )

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Нед 29 окт 2006 1:09

8) Ако знаеш на какво ще се нахендриш.... Всеки (вкл. и аз) почва така- "искам само мааааалко по-добре да тръгне....." И после няма спиране!

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Нед 29 окт 2006 9:22

И на мен не ми е достатъчно и за това се замислям да сменям красавицата с 16V. :cry:

Потребителски аватар
smg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот smg » Нед 29 окт 2006 10:00

Абе и аз го мисля този транфер към АБФ....обаче прекалено много стегнах колата и сега не ми се продава.
Предпочитам да си понаправя тази засега :lol:
Еми добре си върви, но човек винаги иска още нали знаеш 8)

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 29 окт 2006 10:21

smg написа:Абе и аз го мисля този транфер към АБФ....обаче прекалено много стегнах колата и сега не ми се продава.

То и Шуми да питаш ще ти каже че неговото ферари не върви. Всички като си купим кола ни се струва че върви. След известно време започваме да и свикваме и някакси ни се струва че вече не върви чак толкова много. Лично моя опит е: ABD - върви там някакси. След това опел 120 коня....брей това доста върви за около месец бях на това мнение...след това имах удоволствието да карам ABF на приятел и в началото ми се струваше че върви много ама и той след време като му свикнах спре да върви много. Затова колеги има си граници, които стига да поискаме можем да си сложим. С случая от страни погледнато ти казвам най-отговорно. 2e си върви прекрасно и щом си я стегнал я карай без да се замисляш....УСПЕХ!!!!!

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Нед 29 окт 2006 12:14

smg написа:Абе и аз го мисля този транфер към АБФ....обаче прекалено много стегнах колата и сега не ми се продава.

И аз доста парици налях в моята които никога няма да мога да си върна обратно, но кво да направя мания си е :?

Върни се в “Силов тунинг”