2,3 литра мотор от Ауди 90 на Г2?
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
2,3 литра мотор от Ауди 90 на Г2?
Става ли такава конверсия колеги? Имам предвид дали захващането на моторите е еднакво, то иначе с инат всичко става. На един колега му изпадна едно блъснато купе 90-тка, та може да си вземе на сметка мотора с карантиите ,но никъде не открихме да е правено това и предположихме че не става директно...та реших да пусна тема да ви питам 

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
FreAk написа:аудито не е ли куатро, защото ако е така двигателя е разположен обратно...........а и само двигател без скорости е изключено
абе няма невъзможни неща, ама точно това ще е доста трудно
Колегата е прав.
Да надлъжно е разположен, а не напречено, скоростната кутия е зад него и отделно е 5цилиндъра идва малко дълаг.
Не е невъзмомжно, защото съм виждал по чужди форуми големи двигатели напъхани надлъжно в голф, но ще излезне една торба с пари преправянето и се обезмисля.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Петака на Ауди е надлъжен и е 139 кс с механична инжекция
Има шанс да се побере на 2-ка но трябва да се преправя и ботуша за скоростите и става дълта и широка,пък и за тия коне не си заслужава.По добре си намери КР мотор или нещо по кораво,даа не говорим че аз от този мотор на Ауди не съм доволен хич
на мойта бивша такава талига и смених всичко по главата и повдигачите така и не спряха да тракат като некъв Трабант

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Значи двигателя е 20В, атмосферен, момчето каза че е 170 коня. Идеята е че ако захващането стане без преправяне, ще се прехвърлят всички карантии.При това положение остава обаче въпроса със скоростите....нямам никаква идея дали скорости от КР ще му паснат, май със някой ударен КР ще му е наистина по-лесно
ПС Добри ако намери снимчицата ще съм му много благодарен

- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имах ауди 2.2 мотор но куатро и фланеца на скоростите беше огромен спрямо този на голфа и стартера му беше от другата странаPlamen_VR6 написа:Значи двигателя е 20В, атмосферен, момчето каза че е 170 коня. Идеята е че ако захващането стане без преправяне, ще се прехвърлят всички карантии.При това положение остава обаче въпроса със скоростите....нямам никаква идея дали скорости от КР ще му паснат, май със някой ударен КР ще му е наистина по-лесно![]()