ВЪПРОС ЗА PL?
-
- Автомобил:
- Двигател:
ВЪПРОС ЗА PL?
Здравейте фенове, аз съм нов във форума и искам да ви питам някои неща.Искам да вдигна малко кончета на моята 2-ка и понеже четох вашите теми за раз. валове, кажете ми може ли да се дава предварение или закъснение на двата вала и как точно става за да тръгне по-добре?Другият ми въпрос е знаете ли как се смята степента на згастяване.БЛАГОДАРЯ ВИ!
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
rusiq_24 написа:Ами може да се местят валовете но празния ход става много лош и на ниски колата е мъртва и прекъсва.Най добрия начин е да си намериш валове и колектори от KR или валове от ABF и колектори на KR,което е най добрия вариант
kолко парички горе долу ще излезнат колектори и валове от кр и по добре ли е с валове от АБФ или ?
бтв , имаш ли на представа моя е 1.8 GTI - 113 или и 115 к.с. колко горе долу ще подобри вървенето и производителността на двигателя ...
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
barz_i_iarosten написа:.....
kолко парички горе долу ще излезнат колектори и валове от кр и по добре ли е с валове от АБФ или ?
бтв , имаш ли на представа моя е 1.8 GTI - 113 или и 115 к.с. колко горе долу ще подобри вървенето и производителността на двигателя ...
Колегите говорят за 16 клапанови двигатели, а твоя е 8 клапанов - следователно колекторите и валовете са различни...

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Li4o написа:barz_i_iarosten написа:.....
Колегите говорят за 16 клапанови двигатели, а твоя е 8 клапанов - следователно колекторите и валовете са различни...
Остави го виж, че не знае колко коня му е колата

-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
niikoo_1 написа:Li4o написа:barz_i_iarosten написа:.....
Остави го виж, че не знае колко коня му е колата
стига храна бре

-
- Автомобил:
- Двигател:
дам мерси че ме храните .... продалжавайте , вия кво научени ли сте се родили ?( чета темите който сте писали но немога да съм като комп ) казвам че е 113 или 115 защото като отида примено в некой сервиз и ми викат няма 115 коня тва е 113 а в големия талон на колата си пише че е 115 коня .... няма значение тва ... както и да е мерси личо че ми отг на въпроса и сорри за офф топика в темата....
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
barz_i_iarosten написа:...... казвам че е 113 или 115 защото като отида примено в некой сервиз и ми викат няма 115 коня тва е 113 а в големия талон на колата си пише че е 115 коня...
Матора ти е EV или GZ и е 1.8 - 112 коня....инфо можеш да намериш на много места в нета - няма кво да питаш по разни "сервизи"...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Li4o написа:barz_i_iarosten написа:...... казвам че е 113 или 115 защото като отида примено в некой сервиз и ми викат няма 115 коня тва е 113 а в големия талон на колата си пише че е 115 коня...
Матора ти е EV или GZ и е 1.8 - 112 коня....инфо можеш да намериш на много места в нета - няма кво да питаш по разни "сервизи"...
аз като имах проблеми за свещите един в един от сервизите го изцепиха тва не съм ходил да питам колко коня ми е мотора