Карам голф 3 1996г 110 кс с чип и ми се иска силите да се увеличат поне с 50
Приемам съвети от хора които разбират или са се сблъсквали с това начинание
За ТРИЕНЕ!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За ТРИЕНЕ!!!
Последна промяна от добичето на Пон 14 май 2012 22:53, променено общо 1 път.
Re: Golf 3 TDI AFN 110hp искам още конски сили
Попитай на ЛС Бразел, примерно, да те упъти горе-долу колко коня, НМ и т.н. може да се постигне.
Тук е обяснено кое, как и защо - http://www.diesel-club.com/forum/viewto ... f=15&t=174
Ако е некоректен линкът към друг форум, го махам веднага.
Тук е обяснено кое, как и защо - http://www.diesel-club.com/forum/viewto ... f=15&t=174
Ако е некоректен линкът към друг форум, го махам веднага.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Знам че може да се постигне много но аз не искам много (искам всичко).Темата е много хубава ще започна леко по-леко да търся нужните части когато набавя всичко нужно ще снимам и в един слънчев ден ще монтирам всичко на един път но ми се искаше да копирам идеята на някой който вече си блъскал главата с това
Искам да му повдигна духа с около 50-70кс

Искам да му повдигна духа с около 50-70кс
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Тези 70 коня обаче ще ти стъпят няколко бона.Прави си сметките :
-дюзи
-буталце за помпата(иначе твоето ще е на предела си...до към 160 коня трябва да изкараш с твоето)
-съединител
-кулер
-турбо
-турбопътища
-генерация
-ремап (чип)
-дюзи
-буталце за помпата(иначе твоето ще е на предела си...до към 160 коня трябва да изкараш с твоето)
-съединител
-кулер
-турбо
-турбопътища
-генерация
-ремап (чип)
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
първата стъпка е направена....вече съм с чип и колата тръгна прилично сега съм в процес на събиране на парички за другите нещица....карам с 195/50/16 но мисля да ги продам че не ми харесва возията и управлението на колата и да си взема някоя хубава 15ка.Но е факт че колата е 3333лв и за да тръгне мъжката трябва да се дадът още толкова или малко по-малко
но малко по малко ще се справим със задачата и ще ви информирам колкото и да не ви интерисува 

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
добичето написа:Карам голф 3 1996г 110 кс с чип и ми се иска силите да се увеличат поне с 50
Февруари е бил с чип, пък сега пак му слагаш чип, вярно че екуто ти е с два чипа, ама пък да ги сменяш по различно време.
Ако найстина си тръгнал да правиш тази кола, в което се съмнявам, чипа ще бъде заменен, поне още няколко пъти, така че... дали си направил първата крачка

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
racing_team_vidin написа:добичето написа:Карам голф 3 1996г 110 кс с чип и ми се иска силите да се увеличат поне с 50
Февруари е бил с чип, пък сега пак му слагаш чип, вярно че екуто ти е с два чипа, ама пък да ги сменяш по различно време.
Ако найстина си тръгнал да правиш тази кола, в което се съмнявам, чипа ще бъде заменен, поне още няколко пъти, така че... дали си направил първата крачка
Ти па кво се обаждаш като си в друга секта вече. Откак остави вентото е заприличало на курник. Кажи на баща ти да се вземе у ръце и да го поосвежи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като я взех казаха че има чип но нямам нужната апаратура да го проверя като я купувам......сега вече е чипосана....нов съм във форума и моля да не сте съмнително настроени не само вие имате пари за джанти и спортни филтри
След месец два ще я вкарам в бокса с нужните части при човек който си разбира от работата и е правил това нещо няколко пъти ще има снимки преди/сега и благодарности към майстора който ще води проекта.Може цената на проекта да е колкото колата но тя ми харесва и съм си доволен от Голфред а и няма да съм първия с подобен проект
Ако някой иска да се заяжда нека не прави публични панайри
След месец два ще я вкарам в бокса с нужните части при човек който си разбира от работата и е правил това нещо няколко пъти ще има снимки преди/сега и благодарности към майстора който ще води проекта.Може цената на проекта да е колкото колата но тя ми харесва и съм си доволен от Голфред а и няма да съм първия с подобен проект
Ако някой иска да се заяжда нека не прави публични панайри
- racing_team_vidin
- Двигател:
leonardo_vd написа:racing_team_vidin написа:добичето написа:Карам голф 3 1996г 110 кс с чип и ми се иска силите да се увеличат поне с 50
Ти па кво се обаждаш като си в друга секта вече. Откак остави вентото е заприличало на курник. Кажи на баща ти да се вземе у ръце и да го поосвежи.
Ванка, това че карам друга марка кола, означава ли, че съм загубил всички знания за ФВ?
А, Нашия само кара и звъни това се счупи какво да го правя, и започвам едни обяснения по телефона

- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
добичето написа:първата стъпка е направена....вече съм с чип и колата тръгна прилично сега съм в процес на събиране на парички за другите нещица....карам с 195/50/16 но мисля да ги продам че не ми харесва возията и управлението на колата и да си взема някоя хубава 15ка.Но е факт че колата е 3333лв и за да тръгне мъжката трябва да се дадът още толкова или малко по-малконо малко по малко ще се справим със задачата и ще ви информирам колкото и да не ви интерисува
гледах афните по обявите само моя е 3333 а него няма как да си го купил щотото е в мен

а първата стъпка с чипа ако мислиш да засилваш още колата ще трябва да я правиш наново

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това със стъпките го разбрах
но тая малка стъпчица е зарибявката или демо към големите крачки....а колата е купена преди повече от три месеца но и твоето кабрио е много хубаво....само немога да разбера защо е 110кс а е без задни дискове...или е станала 110кс след чиптунинга?

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
AFN с барабани отзад е рядко срещано явление, но ги има. Все пак си виж големия талон и прочети първите 3 букви он кода на мотора. Да не се окаже, че си с 1Z или AHU които са 90коня.
- racing_team_vidin
- Двигател:
Аз AFN с барабани не съм виждал!
Минимума за спирачки на АФН е 256 вентилиран и 226 отзад плътен
П.П чак сега прочетох каква глупост съм написал
Минимума за спирачки на АФН е 256 вентилиран и 226 отзад плътен
П.П чак сега прочетох каква глупост съм написал
Последна промяна от racing_team_vidin на Пон 09 апр 2012 15:19, променено общо 1 път.