Мк4 1.8Т + Чип
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мк4 1.8Т + Чип
Здравейте, днес ходих да ми сложат чип на колата, казаха ми че около 35 коня ще се повиши мощноста.След като я взех покарах я и не забелязах особена разлика във вървежа.Колата е пълен сток даже си има и катализатор, имам и две съмнения: запушен катализатор или не са си свършили добре работата. Някой ако има впечатления преди и след чипването, имали голяма разлика и да сподели, бих бил много благодарен.
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Re: Мк4 1.8Т + Чип
Катализатора веднага го разкарай,сложи си еднп спортно конусно JR-че и ше усетиш разликата след чипа.....та то само като махнеш катализатора се усеща ралика.....ма веднага да отиваш и да слагаш една тръба Ф55 на негово място...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Тай покарах я днес усетих разлика, но майсторчето каза че ми е бедна сместа и нещо си дебитометъра правел проблеми нз си какво, възможно ли е да е сложил софтуера през буксата а да не е отварял компа и от това да е проблема?
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега , ефекта от чипа на този мотор е много голям и веднага се усеща ! Като седнеш в колата неможеш да я познаеш. Или не е читав чипа или колата е имала проблеми преди чипването. Я управление на турбото я нещо друго. 35 коня не са си шега работа и би трябвало да ги усетиш веднага щом седнеш в колата и я подкараш.
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
gothicspirit написа: възможно ли е да е сложил софтуера през буксата а да не е отварял компа и от това да е проблема?
От това със сигурност не е проблема.
Възможно е софтуера да не го бива.
Също е хубаво преди да се чипва една кола да се провери дали е технически изправна и след това да се засилва софтуерно понеже може да се получат нежелани ефекти.
Последна промяна от Supawiza на Съб 02 юни 2012 23:17, променено общо 1 път.
- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
Катализатора на 1.8Т (агу) е метален и не се запушва