Powerflex VS Полиуретан бг
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Powerflex VS Полиуретан бг
става въпрос за тампоните предлагани от този сайт http://www.polyurethan.me/ и истинските Powerflex-ове някой може ли да изкаже мнение кои са за предпочитане като естественно елиминираме ценовата разлика кой са за предпочитане и кои не и изобщо за предпочитане ли е полиуретанови тампони за ежедневка?
Re: Powerflex VS Полиуретан бг
Интересна тема, като гледам на къде е тръгнало аз също ще трябва да сменям тампони, дано се намери някой да ни просветли 

- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Да и тия на доста приемливи цени ми се виждат! Момчето май имаше тема в платени , нека някой колега по навътре да каже 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Ама си оцелил раздела в десетката 

- SVETLIO-VR
- Автомобил: BORA
- Двигател: AJM 250+ps
За тези нищо немога да кажа, но за паурфлекса-лилавия мога защото преди две години сложих на кола за дрифт кадето натоварването там е много голямо и още не са охлабили, и мисля че стях става перфектно 

- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Три пъти съм поръчвал от Powerflex, два от тях имаше тампони с дефекти. Връщах, чаках ... драми.
Зависи от твърдостта и твоите очаквания. За мен бяха приемливи, понеже колата не е състезателна. Лилава серия.
С Български не съм карал, все още. Докато чакам да направят за поло, сам ще си ги изработя.
Не видях на сайта какво им е процентното съотношение твърдост отнесено към оригиналните гумени, защото има полиуретан и полиуретан.
Зависи от твърдостта и твоите очаквания. За мен бяха приемливи, понеже колата не е състезателна. Лилава серия.
С Български не съм карал, все още. Докато чакам да направят за поло, сам ще си ги изработя.
Не видях на сайта какво им е процентното съотношение твърдост отнесено към оригиналните гумени, защото има полиуретан и полиуретан.
- rabotnika
На сайта на българските пише че се прадлагат два вида твърдост 80-85% и 90-95% в зависимост от желанието на клиента понеделник ще напазаря за отпред и вторник ще мога да дам впечатления за бг тампоните
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Понеже на мен също ми предстои смяна на всички гумени тампони по окачването на Голф 2ката с полиуретанови, следя темата с интерес. Обаче нещо цените не ми се виждат особено атрактивни, защото аз се бях насочил към BONRATH, при които цял пълен комплект - предни, задни и на макферсоните излиза около 250 евро. Тук на колегата само 4те тампона за носачите на 2ка излизат 90лв.

- rabotnika
Ок с какво бонрат и пауърфлекс са по добри от бг тампоните и изобщо каква е разликата между всички за да има и такава разлика в цената
- Vento
Не вярвам да са по-добри, защото материалът е същият (ако се спазва твърдост и други параметри), технологиите на марковите са по-модерни, но това не оказва значение за качеството на крайния продукт.
А разликата в цената идва от много неща, свързани със стандартите на живот в съответните държави - заплати, цени, плащаш си "марката" и т.н.
Предимството на марките е, че имат пълен комплект и може да смениш всичко накуп. Колегите тук все още имат много малко продукти, а и не вярвам изобщо някога да правят по-сложните (тампони заден мост, тампони Макферсон, тампони задни амортисьори), защото там се искат други машини и технологии и не е рентабилно за БГ-пазара. Пък като гледам цените на колегите тук, едва ли ще предложат това на снимката горе под 500лв.
А разликата в цената идва от много неща, свързани със стандартите на живот в съответните държави - заплати, цени, плащаш си "марката" и т.н.
Предимството на марките е, че имат пълен комплект и може да смениш всичко накуп. Колегите тук все още имат много малко продукти, а и не вярвам изобщо някога да правят по-сложните (тампони заден мост, тампони Макферсон, тампони задни амортисьори), защото там се искат други машини и технологии и не е рентабилно за БГ-пазара. Пък като гледам цените на колегите тук, едва ли ще предложат това на снимката горе под 500лв.
Последна промяна от Vento на Нед 13 фев 2011 13:15, променено общо 1 път.
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Може би няма никаква разлика,но ние Българите сме свикнали да вярваме,че щом е бълграско е менте и за нищо не става
а то всъщност цената му е такава само защото е нашо производство
Това е моето си мнение и не ангажирам никого с него

Това е моето си мнение и не ангажирам никого с него

- Vento
ДА, но дали някой в БГ може да ми направи всичко горе на снимката до 500лв.? Ако е така - аз съм по навит да си купя българското, отколкото немското. Но не вярвам, че може да стане.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Чакайте сега.. има и други марки на тоя свят не само пауърфлекс, които са на доста по-сносни цени, а качеството е същото ако не и по-високо! Поразтърсете се малко!
- Vento
Търсили сме, ти какво мислиш, че само ти ги разбираш нещата ли
Просто PowerFlex са станали нарицателно вече в полиуретановите части.
А и тук темата е БГ срещу маркови, не конкретна марка.

А и тук темата е БГ срещу маркови, не конкретна марка.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Познавам момчето което ги прави.Возил съм се на кола с такива тампони.Доста по-стегнато вози,а имам познати с такива тампони още от създаването на фирмата му за тези работи.Всички все още колите им си возят така твърдо.Аз лично мога да кажа ,че определено си струва
Не го приемайте като реклама,но досега човек с лошо мнение от човека в града няма.Всички видове ремонти и изделия който предлага са качествени.