занчи както знаете на 1.6тди е на мн гадно място та как ще е по добре да си срежа капака и да сложа въздохоотвод или да го сложа отпред пред водния радиатор !??
п.с моля без излишни коментари като 1.6 тди нямало и така нататък ! след като е турбо дизел с интеркулер е тди... !
въпрос за интеркулер
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: въпрос за интеркулер
МИ тди си е кво другоjoro_stz написа:занчи както знаете на 1.6тди е на мн гадно място та как ще е по добре да си срежа капака и да сложа въздохоотвод или да го сложа отпред пред водния радиатор !??
п.с моля без излишни коментари като 1.6 тди нямало и така нататък ! след като е турбо дизел с интеркулер е тди... !

- joro_stz
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за интеркулер
ами има хора които казват че не е така !ANDREYO написа:МИ тди си е кво другоjoro_stz написа:занчи както знаете на 1.6тди е на мн гадно място та как ще е по добре да си срежа капака и да сложа въздохоотвод или да го сложа отпред пред водния радиатор !??
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е тогива кво е 1.6турбо дизе интеркулер ли?faint написа:сложи го отпред
нема смисъл да режеш капака
П.П. TDI = Turbo Direct Injection (източник
- vlado_88
- Автомобил: Golf 4 AGU
- Двигател: AGU
- Контакти:
аз еи така сам го направил с малко кит молко мрейи4ка от филтер и стана супер ,а пьк и има ефект виж:
http://img.data.bg/i.php?show=288169&ctrl_id=bgvt9z#img
http://img.data.bg/i.php?show=288169&ctrl_id=bgvt9z#img