10х
cheers

P.S.
Ако гърнето е с вход 63 мм е мойто

mod edit: wili98
DOHC написа:Според мен най-добрия вариант е CUSTОM MADE, но не само задното гърне, а цялата изпускателна система. Драго (Цунами) е твоя човек.
DOHC написа:Според мен най-добрия вариант е CUSTОM MADE, но не само задното гърне, а цялата изпускателна система. Драго (Цунами) е твоя човек.
Дон Хуан Голфа написа:DOHC написа:Според мен най-добрия вариант е CUSTОM MADE, но не само задното гърне, а цялата изпускателна система. Драго (Цунами) е твоя човек.
Бях при Драго и той ми каза че е най-добре да се смени цялата генерация с по-широка - 63мм и накрая спортно гърне!
Щяло да има добър ефект!
Той е 3-тия човек който ми дава тази идея, така че мисля да го направя!
Единственият проблем, е че иска много пари за това - 800 лв.![]()
В М-комплект 33 ми поискаха за същото 350 лв.! Тези дни ще отида до Крафт да проверя там каква оферта ще пуснта и ще ходя при тези където е най-тънко!
P.S.
По межде другото някой ползва ли отстъпки в Крафт или МКомплект33 ???
Дон Хуан Голфа написа:DOHC написа:Според мен най-добрия вариант е CUSTОM MADE, но не само задното гърне, а цялата изпускателна система. Драго (Цунами) е твоя човек.
Бях при Драго и той ми каза че е най-добре да се смени цялата генерация с по-широка - 63мм и накрая спортно гърне!
Щяло да има добър ефект!
Той е 3-тия човек (между който и колегата от форума - TDI-RS) който ми дава тази идея, така че мисля да го направя!
Единственият проблем, е че иска много пари за това - 800 лв.![]()
В М-комплект 33 ми поискаха за същото 350 лв.! Тези дни ще отида до Крафт да проверя там каква оферта ще пуснта и ще ходя при тези където е най-тънко!
P.S.
По межде другото някой ползва ли отстъпки в Крафт или МКомплект33 ???
P.S.
Много ме учуди тоя Драго от Цунами - разправя "Докато има такива като теб аз ще си бачкам и ще съм ок" това беше по повод че е дебела цената (намека) Еми аз на балък ли приличам или не трябваше да си мия колата преди да отида там???
То има и готини мадами по 500 лв ама си земам по 50лв и пак са перфектни особено на загасена лампа хахахахаха
Все пак става само за тръби и едно крайно българско гарне - няма катализатор - няма второ гърне ае стига материяла не е от сувалка!!!!
bobkata написа:ем честито дай някоя снимка да го видим как седи
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта