Спортно гърне за Г4 ? - решено

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Спортно гърне за Г4 ? - решено

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Вто 26 дек 2006 18:27

Тъй като махнах катализатора и второто гърне е ред на третото-та в този рез на мисли дайте предложения от къде и какво спортно гъне да си взема за дизелака като се има в предвит, че тъся цена-качество демек среден вариант!
10х
cheers
:beer

P.S.
Ако гърнето е с вход 63 мм е мойто :wink:
mod edit: wili98

Последна промяна от Дон Хуан Голфа на Пет 29 дек 2006 19:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Вто 26 дек 2006 18:35

Мога да ти сваля мойто, ако си навит за 200лв.
Magnaflow e оригинал дъ купено от Щатите, леко е преправено за Голф 3, но понеже мойта са я продавам моа да го сваля, ако ти хареса.
Карано е 3 месеца, вади много як звук.

http://www.magnaflow.com/02product/shop ... ain&id=766

http://bgphoto.net/photos/14862/o632955194381406250.jpg

Потребителски аватар
DOHC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DOHC » Сря 27 дек 2006 7:52

Според мен най-добрия вариант е CUSTОM MADE, но не само задното гърне, а цялата изпускателна система. Драго (Цунами) е твоя човек.

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Сря 27 дек 2006 21:41

DOHC написа:Според мен най-добрия вариант е CUSTОM MADE, но не само задното гърне, а цялата изпускателна система. Драго (Цунами) е твоя човек.

Да и аз съм решил да сменям цялата изп. система!
Дай координати на Драго от Цунами!
cheers

Потребителски аватар
DOHC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DOHC » Чет 28 дек 2006 8:42

Имаш ЛС.

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Яко цифромания

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Пет 29 дек 2006 19:32

DOHC написа:Според мен най-добрия вариант е CUSTОM MADE, но не само задното гърне, а цялата изпускателна система. Драго (Цунами) е твоя човек.

Бях при Драго и той ми каза че е най-добре да се смени цялата генерация с по-широка - 63мм и накрая спортно гърне!
Щяло да има добър ефект!
Той е 3-тия човек (между който и колегата от форума - TDI-RS) който ми дава тази идея, така че мисля да го направя!
Единственият проблем, е че иска много пари за това - 800 лв. :shock
В М-комплект 33 ми поискаха за същото 350 лв.! Тези дни ще отида до Крафт да проверя там каква оферта ще пуснта и ще ходя при тези където е най-тънко!

P.S.
По межде другото някой ползва ли отстъпки в Крафт или МКомплект33 ???

P.S.
Много ме учуди тоя Драго от Цунами - разправя "Докато има такива като теб аз ще си бачкам и ще съм ок" това беше по повод че е дебела цената (намека) Еми аз на балък ли приличам или не трябваше да си мия колата преди да отида там???
То има и готини мадами по 500 лв ама си земам по 50лв и пак са перфектни особено на загасена лампа хахахахаха
Все пак става само за тръби и едно крайно българско гарне - няма катализатор - няма второ гърне ае стига материяла не е от сувалка!!!!

Последна промяна от Дон Хуан Голфа на Съб 30 дек 2006 0:56, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
TDI-RS
Автомобил: RS TDI
Двигател: V6 TDI

Re: Яко цифромания

Мнениеот TDI-RS » Пет 29 дек 2006 21:04

Дон Хуан Голфа написа:

Бях при Драго и той ми каза че е най-добре да се смени цялата генерация с по-широка - 63мм и накрая спортно гърне!
Щяло да има добър ефект!
Той е 3-тия човек който ми дава тази идея, така че мисля да го направя!
В М-комплект 33 ми поискаха за същото 350 лв.! Тези дни ще отида до Крафт да проверя там каква оферта ще пуснта и ще ходя при тези където е най-тънко!

P.S.

не се занимавай с Крафт.
върви в М Комплект и се пазари като циганка. само намери правилният човек.

Потребителски аватар
DOHC
Автомобил:
Двигател:

Re: Яко цифромания

Мнениеот DOHC » Вто 02 яну 2007 20:14

Дон Хуан Голфа написа:

Щяло да има добър ефект!
Той е 3-тия човек (между който и колегата от форума - TDI-RS) който ми дава тази идея, така че мисля да го направя!

P.S.

P.S.
Много ме учуди тоя Драго от Цунами - разправя "Докато има такива като теб аз ще си бачкам и ще съм ок" това беше по повод че е дебела цената (намека) Еми аз на балък ли приличам или не трябваше да си мия колата преди да отида там???
То има и готини мадами по 500 лв ама си земам по 50лв и пак са перфектни особено на загасена лампа хахахахаха
Все пак става само за тръби и едно крайно българско гарне - няма катализатор - няма второ гърне ае стига материяла не е от сувалка!!!!

Да знаех си, че ще се получи нещо такова, но няма проблем. Щом си решил да отидеш или в Крафт или в ЕМ Комплект, поне се увери, че ще ти изработят цялата система от неръждавейка. (макар че при теб не от толкова голямо значение, защото си дизел)

Потребителски аватар
TDI-RS

Мнениеот TDI-RS » Вто 02 яну 2007 23:44

ЕМ 33 работят с алуминизирани тръби. гърнета на 63 мм. имат два вида - прави и полу - прави. накрайниците също са им много прилични.
аз съм си правил там генерацията на асТра - та и съм много доволен, защото не ми се налагаше да им обеснявам кое е даун пайп, какво е уестгейт и т.н. просто имат опит.

п.с. жалко, че не съм на хонорар при тях - то така ги нахвалих...

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!!!!!!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Пон 29 яну 2007 16:38

Днес си сложих отворено гърне (демек спортно -права тръба) в М33 и съм страшно доволен-има по-добър респонс!Като звук:
-при бавно или равномерно каране никва промяна
-при ръчка от зад се чува свистетне от турбината а на място малко басово бучене но много малко а иначе от купето се чува малко буботене при ръчка но съвсем малко
Абе с дви думи екстра качество :wink: и това всичка за 80 лв!!!!!

Потребителски аватар
bobkata
Автомобил: Seat leon 1p
Двигател: BXE 2008
Контакти:

Мнениеот bobkata » Пон 29 яну 2007 18:25

ем честито дай някоя снимка да го видим как седи :)

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Пон 29 яну 2007 18:29

bobkata написа:ем честито дай някоя снимка да го видим как седи :)

Eми предпочетох гърнето да си е скрито отдолу и нищо не се вижда както и накрайника-така повече ми харесва с приставката на ZENDER ми седи много изчистено :-)

P.S.
Отзад се вижда се само малко дим след като започна бързо да се отдалечавам от теб :twisted:

Потребителски аватар
TDI-RS

Мнениеот TDI-RS » Пон 29 яну 2007 20:32

браво баце, радвам се че избра верният вариант...

Върни се в “Силов тунинг”