Привет колеги-та въпроса ми е на 1.8ААМ-моно мъртвец,има ли чалъм да се монтират 2 двойни Вебера.Понеже съм сигурен че повечето ще ме сметнат за малоумен-ще кажа че не съм такъв и ми е интересно има ли приложение идеята,ако някой има опит нека сподели п.п. Реалист съм и зная че няма как от този мотор да се направи бегачка,просто искам да е една идея по пъргав,така че споделете предимствата и недостатъците
Физическата част на нещата с монтирането си мисля, че ще е в пъти по-лесна от истинската част - настройката. Освен това с подобна промяна трябва да помислиш за друго делко, комутатор и бобина. Два карбуратора, доколкото съм запознат не се настройват лесно, трябва да се синхронизират. Тази инвестиция с части и труд може да се доближи доста до преправянето на ААМ до АБС, а второто мисля е далеч по-лесен вариант, щом се търси една идея по-добър вървеж.
Във филма с моторите не искам да участвам-на мен ми е лесно да сложа др мотор,зная и какъв ,но не ми се разправя,а за настройката имам човек който може да помогне
Като гледам как е финиширал единия проект не е шега работа: Аз лишно не бих правил такъв проект на мотор, на който интейка и генерацията са от една и съща страна.