питане за Корадо 16v 2.0
- hondoman
- Автомобил:
- Двигател:
питане за Корадо 16v 2.0
Здравейте колеги искам да ви питам наскоро ми предлагат едно корадо 20. 16V много яко е на вид искам пове4е инфо за него за самата машина до сега не сьм карал германска машина в момента карам хонда crx v-tec 150 коня заводска само сьс спортен филтьр е но корадото което ми предлагат е доста добро и искам да ми дадете инфо ако може ебати и звука вади ли4и си е , че е яка резачка карах го варви доста добре тествах го с хондата бих го с една кола някаде но момчето което ми го предлага каза че трябва да му се смени сьединителя кефи ме ебати и дзвера 6те се опитам да ача и снимки мисля да го правя некоя бегачка искам да ви попитам добри машини ли са по принцип моля за инфо 

Re: питане за Корадо 16v 2.0
hondoman написа:Здравейте колеги искам да ви питам наскоро ми предлагат едно корадо 20. 16V много яко е на вид искам пове4е инфо за него за самата машина до сега не сьм карал германска машина в момента карам хонда crx v-tec 150 коня заводска само сьс спортен филтьр е но корадото което ми предлагат е доста добро и искам да ми дадете инфо ако може ебати и звука вади ли4и си е , че е яка резачка карах го варви доста добре тествах го с хондата бих го с една кола някаде но момчето което ми го предлага каза че трябва да му се смени сьединителя кефи ме ебати и дзвера 6те се опитам да ача и снимки мисля да го правя некоя бегачка искам да ви попитам добри машини ли са по принцип моля за инфо
Пич,щом го биеш с една кола,или колата ти не върви,или корадото не е стандартно.
Мое мнение,не е за заяждане.
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
dxd написа:Ако е сток е 136 коня Корадото-до 180 коня незнам какво трябва да е правил,за да ги направи
Аз защо си мисля че освен това 136 има и още едно 160к.с. с компресор сток.
Последна промяна от IvoG на Чет 04 яну 2007 21:59, променено общо 1 път.
IvoG написа:dxd написа:Ако е сток е 136 коня Корадото-до 180 коня незнам какво трябва да е правил,за да ги направи
Аз защо си мисля че освен това 136 има и още едно 160к.с. с компресор сток.
Правилно мислиш ама то е 1.8Г60-а двулитровото е без компресор и е само 136к.с

Има и Вр6-174к.с и Вр6-190 кона 4*4

- hondoman
- Автомобил:
- Двигател:
най якото стоково 160 коня значи тоя да не ме менти нещо като го качиме на дино ще си проличи а иначе варви яко ще го пробвам още един пьт надрьпка аз забуксувах тогава като се бягахме
иначе можеше и да го накажа с повече предполагам ама за 180 коня би трябвало да варви повечко незнам значи най силния двигател е 160 коня хмм ще видя тая работа само дано не ме менти тоя 

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има и Корадо с мотор KR 1.8 16V 139к.с същия като при MK2 GTI 16V.
Но определено корадото върви по-слабо от Голф МК2 ГТИ 16V KR, независимо дали е KR - 139коня или 9А 2.0 16V 136коня.
Има и 2.0 8V 115коня Корадо само, че до е доста слабо, а и Корадото хич не е леко.
Ако искаш вървежно такова трябва да се насочиш само към G60 - което е 1.8 с механичен компресор и е 160коня другия вариант е VR6.
A сток корадо G60 не нещо супер като вървеж, но хубавото, е че лесно може да му се увеличи мощността с 20-40конски сили.
Да не говорим, че читавите Корадота са супер малко, и които има такова него продава щото е налял една торба пари да го стегне или ще му иска много пари, ако е читаво.
Труден избор е Корадото, но успех дано намериш запазено, това ми едно от любимите VW-та.
G60 не е нужно да го качиш на дино, просто трябва да се види дали G-комресора е в час и надува хубаво.
Но определено корадото върви по-слабо от Голф МК2 ГТИ 16V KR, независимо дали е KR - 139коня или 9А 2.0 16V 136коня.
Има и 2.0 8V 115коня Корадо само, че до е доста слабо, а и Корадото хич не е леко.
Ако искаш вървежно такова трябва да се насочиш само към G60 - което е 1.8 с механичен компресор и е 160коня другия вариант е VR6.
A сток корадо G60 не нещо супер като вървеж, но хубавото, е че лесно може да му се увеличи мощността с 20-40конски сили.
Да не говорим, че читавите Корадота са супер малко, и които има такова него продава щото е налял една торба пари да го стегне или ще му иска много пари, ако е читаво.
Труден избор е Корадото, но успех дано намериш запазено, това ми едно от любимите VW-та.
G60 не е нужно да го качиш на дино, просто трябва да се види дали G-комресора е в час и надува хубаво.
Corrado се произвежда от 88 до 95 година. с мотори 1.8 16V(136Hp);
1.8 G60 (160 Hp);2.0 8в i (115 Hp);2.0 i 16V (136 Hp);2.9 VR6 (190 Hp).
Колата е sпортен модел на Volkswagen на базата на голф 2 с издължена база. Колата има много добра аиродинамика като някои от моделите имат посилер които се издига сам при по голяма скорост. Според някои статии колата има исклучително държание на пътя ( аз не съм карал корадо
) .
Колата е в класацията на 25 те коли които трябва да караш преди да умреш
.
Като специален модел частите са по скъпи от нормалните vw.
1.8 G60 (160 Hp);2.0 8в i (115 Hp);2.0 i 16V (136 Hp);2.9 VR6 (190 Hp).
Колата е sпортен модел на Volkswagen на базата на голф 2 с издължена база. Колата има много добра аиродинамика като някои от моделите имат посилер които се издига сам при по голяма скорост. Според някои статии колата има исклучително държание на пътя ( аз не съм карал корадо

Колата е в класацията на 25 те коли които трябва да караш преди да умреш

Като специален модел частите са по скъпи от нормалните vw.
- hondoman
- Автомобил:
- Двигател:
Еми колеги мисля ,че това корадо си е запазено доста добре се дьржа като се бягахме но не мисля че е 180 коня кьм 160 има май незнам според вас си заслужава а и ме кефи има добра визия иска ми се да се запозная с някой от вас и да иден заедно да го огледаме все пак вия имате повече опит от мен който е карал само руски и японски коли