маховик

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
xfiles
Автомобил:
Двигател:

маховик

Мнениеот xfiles » Пон 22 яну 2007 14:12

някои да знае каде се олекотяват маховици???? 8)

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Re: маховик

Мнениеот NovobranecGT » Пон 22 яну 2007 14:31

xfiles написа:някои да знае каде се олекотяват маховици???? 8)

Да, в една тема всеки сподели къде си олекотява маховиците, но не я помня коя беше.Ползвай търсачката и няма как да не я намериш :wink:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 22 яну 2007 15:25

не се вкарвайте в матрицата-олекотяването е лесно-баланса е труден! за да има ефект на 100% баланса най добре се прави с коляновия вал...
не знам дали някой ще седне толкова да се старае-и ако седне какви ли пари ще иска...? :roll: :?

П.С. потърси другата тема все пак. :wink:

Потребителски аватар
vw_edition
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_edition » Пон 22 яну 2007 17:10

колега маховици олекотяват на БАН но имаи предвит че само с олекотяване на вала без да олекотиш и балансираш вала и т.н. е безмислено ако искаш да си караш колата по дълго време де . баланса на вала е 70лв , олекотяването на маховика ти е 10-20лв зависи колко искаш да смъкнеш но попринцип се сваля около 30-35% не повече защото натам става сложно , но ти казвам от опит ако ще го правиш това с маховика направи и другите подробности иначе ефекта го има а и не е толко голям но все пак едно по едно ще се натрупат нещата и ще стане по добре , аз това което усетих е че се форсира по леко , малко по добре поема от ниските но нищо повече :)

Върни се в “Силов тунинг”