Питане за инжектори за KR
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Питане за инжектори за KR
Решил съм да сменям инжекторите(KR),защото непръскат както трябва и въпроса ми е ако някой ги е сменял да сподели какви и от къде да ги взема да не са ментаци,препоръчаха ми на BOSCH 

- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
И на мен ми казаха от мерцедес 2600cc,но ми се стори някаква измислица,ще съм ти много задължен не,че вече несъм
Проверих сместа и ми казаха,че е добре но като запала на студено докато загрее е много зле та ми казаха,че е може да е от инжекторите а и от вървежа не съм очарован а съм сменил бенз.помпа,кабели,свещи,дистрибуторна капачка и палец.

Проверих сместа и ми казаха,че е добре но като запала на студено докато загрее е много зле та ми казаха,че е може да е от инжекторите а и от вървежа не съм очарован а съм сменил бенз.помпа,кабели,свещи,дистрибуторна капачка и палец.
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
negodnika написа:И на мен ми казаха от мерцедес 2600cc,но ми се стори някаква измислица,ще съм ти много задължен не,че вече несъм![]()
Най добре си вземи каквито дават по книга,че на авера така в един сервиз му сложиха само един инджектор от мерцедес(щото стария не работел).Уж същия,чисто нов беше,на бош и накрая мотора заработи много по-добре със стария"неработещ"инджектор

Друг е въпроса ако искаш да я засилиш малко колата,тогава вече трябва да поразучиш какво да сложиш

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
nando 16v написа:oHua написа:Слагай от мецедес 250-5 цилиндровите.
От 230 мисля че са почти еднакви с нашите.
Я кажи някой номер на тези дюзи ако знаеш
Нандо, не питаш където трябва!